Chacharove Vyblitky Vsedniho Dne

tuš tak tuty stranky sem si zrobil jenom tak z hecu, bo chcu enem zjistit jak to fachčí a vyzerá a teš ňa zajímá, za jaku dobu mňa to přestane bavovat

 

BANÍK PIČO (BP) VŠEM !!!

Toš tak vás tu šecky zdravuju. Ja su take nemehlo, že su schopné se aji na lžičce pořezat a řékám si, že bych neutáhl normální web, tak si chcu aspoň vyzkúšat tuten blog. No, uvidim jak mě to bendze bavit a s jaku intenzitu do něho budu přizpěvovat. Předem vas chcu upozornit, že tu bude trochu "přebaníkované", takže zavčasu řékám všeckym pražskym (a čecháčskym vůbec) a brněnskym (a vlastně šeckym kdo nekibicuje Baníčku) zmrdům - táhněte si za těma svojema lemrama! Dále zdůrazňuju, že tu bude bílo a NE BAREVNO! A nakonec ešče - All Cops Are Bastards! No, co tu bendžem robit? Zkusim tu semtam napsat jakýsik ten vyblitek z mojeho všedniho života, tak jak se menuje tutok blog, někdy jakýsyk článek zkopíruju (předem sorráč autorům), snad tu jebnu nějaký odkaz na videjko či na jakukoliv jinačí věc. No a samozdřejmě ňáké ty zprávičky o mojí druhé lásce - Baníčkovi (Hvězdičko - Ty víš kdo je ta první). Tak myslim, že to snad všecko jest co sem chtěl na startovi řéct (ty vado - ze mě bude básník, a kura - to sem ani nechtěl)

Autor peter1922
Dne 29.Prosinec 2008
V 22:53
Komentáře (3)
 

komentáře (3)

 
peter1922 říká:

No právě, že znám až moc dobře a podobné kecy sem čekal:P Co ti mám na to řéct? Si zvědavá? Uáu, tak díky! Právě si mi, tvrdohlavému beranovi, dala motivaci k tomu, aby byla "aktuální", jak sama řékáš, co nejdéle:) A nevim co maš proti moji spisovné czesztine. Jak bys mě neznala... Viš moc fajně, že zrobim všecko, aby ty "hele, koukej z vokna" táhly do řitě:D PS: Ale luštit tuten 5číselný kód je fakt o hubu.

 
 
Mischulle říká:

no radši už nic na toto tema:D akorat jsem ještě, chtěla podotknout...ty jsi češtin fakt, kde ses učil mluvit??doma - v lese na pařezu??:D:D:D (čti Metylovice)

 
 
Miška říká:

njn však počkej, viš, že holka zradí vždycky, ale baník nikdy...tak jsem zvědavá, jak dlouho bude aktuální první láska:P (ps: znáš mě, bez tehle naražky bych nežila:P)

 

Přidej komentář