Chacharove Vyblitky Vsedniho Dne

tuš tak tuty stranky sem si zrobil jenom tak z hecu, bo chcu enem zjistit jak to fachčí a vyzerá a teš ňa zajímá, za jaku dobu mňa to přestane bavovat

 

Pro Báječnou (ne lásko MOJE, to není o Tobě :-*) :D

Chachááá, já to jebu. Tak se mi před chvilkou dostalo od jedné osůbky výtky, že moje 2 poslední články na blogovi sou prý o ničom. Vůbec! Padly na úrodnou půdu, možná ani nevíš, co měly vyjádřit, žeee?:D No ale víte jak se to řéká - jebat opavu! Aj přes tu drzost dnešních děcek (a nejenom těch kozlovických:P) sem si ubral trochu času původně věnovanému spánku, abych pouvažoval co napíšu. Ale tady tu stránku zašpiním pro tebe - Míšo Báječná :D. Ať se tady aspoň trošku ukájíš. Nevim co bych tu vyblul. Čo bolo to bolo, terazky nesom majorom, ale šťasten. Jenom ty (pravda, aj dalších 150 tvojich kámošek) ví, jak sem po tobě toužil, dokonce aj vilu sem ti slíbil postavit. Dodneška se ze mě snažíš vymlátit klíčky. To se ti asi nepovede, ale co - zkúšat to můžeš aj dál :D. Co bych o ní řekl, co bych na ňu práskl? Bydlí v jednom takovém zapadákově, kaj protíká bystřinka jménem Ondřejnice, je jí skoro 18 roků, má něco mezi jedním a druhým metrem výšky. :D A číslo podprsenky? Akorát to nevim. Ale je jisté, že na ředitelovou sekretářku se nechytáš :D. Nejpoužívanější slovo jest "báječná", a proto ti maminka podarovala takové příjmení :D. Jinač je ve třetím měsícu těhotenství - to se mi svěřila v sobotu. 2x sem ti na požádání "omylem" vrazil do bývalého. Nebo třeba sme oba zrobili stejnu chybu při výběru školy. Ale co bych vám tu povídal? Esli ste fakt takoví hráči se životem, tak si ju poznejte sami - její číslo je 732 902 6**. :D:D:D Tak fčil už to mám definitivně spočítané - za tady to mě zabije :( Ale když tuty články ju nudily, tak sem v ní chtěl rozvířit emoce, ikdyž negativní.
PS: Kurňa, už tě trochu znám, takže se naser co nejmíň, ja? Bo prdel musí být aj kdyby tatu (mojeho) věšali :D
PSS: Ale vážně: mIškooo, super pokecy dycky s tebu. Zůstaň taká jaká si, bo mi to nevěříš, ale mám ťa rád :) Možu ti řéct, že ač nejsi v mojem žebříčku lidí uplně nejvýš, tak si vyšplhala hooodně vysoko ;)

Autor peter1922
Dne 25.Leden 2009
V 23:26
Komentáře (4)
 

komentáře (4)

 
peter1922 říká:

já že to bez tebe nevydržím?? a si si tím áááááááaaaáaáaáaáaáááábsolutně jistáá? :D

 
 
míša říká:

ale nebudeš Petříčku, nebudeš, sám to dobře víš, že to beze mně nevydržíš moc dlouho, takže to příjde jsem si tím jistá;)

 
 
peter1922 říká:

tak to vypadá, že budu muset chodit dom pěšky, bo na Slezanu se asi dlouho neukážu :D

 
 
Míša říká:

to si piš, že tě za to číslo zabiju...ale pár myšlenek (modli se, at zjistím, že jsou pravdivé, jinač to máš fakticky definitivně spočtene!!) ti napravilo reputaci, takže budou mírnější sankce...PS: těš se:P PSS: to není vyhružka, pouze konstatace faktů..tak bye na zastavce;):D

 

Přidej komentář