Chacharove Vyblitky Vsedniho Dne

tuš tak tuty stranky sem si zrobil jenom tak z hecu, bo chcu enem zjistit jak to fachčí a vyzerá a teš ňa zajímá, za jaku dobu mňa to přestane bavovat

 

Requiem for a dream

Beztak se ptáte o co jide. Jedná se o film žánru drama a krimi, který byl natočený v roce 2000 režisérem Darrenem Aronofskym (znáte že...). Tuten film sem si kupil na DVD. I přes jeho skvělé hodnocení na stránkách československé filmové databáze ( www.csfd.cz ), kde mu patří aktuálně pozice 36. nejlepšího filmu historie vůbec, sem se teho počinu dost bál. Ne jako ve smyslu, když si zapnu nějaký Saw a čekám, esli uřežou dříve ruku pravou či levou. Ale myslel sem si, že to bude propadák a bude mě nudit. Hned na začátku si mě ale získal svojou hlavní písničkou, která si mě absolutně ukradla a jak ju slyším, tak mám hned mráz na zádách. Můžete si ju poslechnut zde - http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU. No a film samotný je taky nad moje očekávání. Jedná se o navzájem propletené příběhy pár postav. Poukazuje se na to, jak každý z nás chce cosik více, chce zažít něco zvláštního, jak si všeci nechají ojebat hlavu různýma zhovadilostma, jak se furt za čímsik ženem. Nehodlám tu vypravovat příběh, bo byste se sami ochudili. Myslím, že by se měl zalíbit všem generacím. Zvláštně by si ho neměli nechat ujít začínající feťáci... A řeknu vám - esli to přece jenom někoho bavit nebude, tak ať zůstane každopádně až do konce, bo tam se dějou kurwa věci. Přeju příjemnou podívanou.

PS: dovolím si tu zkopírovat jeden komentář k temu filmu:
"Věřte, myslím to s vámi dobře, když tady teď napíšu, že k tomuhle filmu je nutné usedat s dobrou náladou. Na jeho konci totiž budete asi zděšeni, asi zhnuseni, ale určitě deprimováni. A sledovat Requiem od počátku s depresí - no, nemuselo by to s vámi na konci dopadnout nejlíp. Klipovitý střih se v těch nejvypjatějších sekvencích mění vyloženě v cílený útok na nejzazší hranice lidského vnímání a také psychiky."

Autor peter1922
Dne 10.Leden 2009
V 00:24
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář