Chacharove Vyblitky Vsedniho Dne

tuš tak tuty stranky sem si zrobil jenom tak z hecu, bo chcu enem zjistit jak to fachčí a vyzerá a teš ňa zajímá, za jaku dobu mňa to přestane bavovat

 

Vamos el Ňiňos ...

Dzin dobry, ááábsolutně nemám šajn co bych tu psal, respektive postrádám pár minut času, abych o tom vůbec uvažoval, bo já prostě nestíhám. Ráno v 6 budíček, pak moje nejmilejší školička... V 15 dolezu dom a co mě čeká pak? No kua hádejte - máte 1 možnost. Ánooo, zase učeníčko milované. Když je dobře, tak ho odhodím kolem těch deseti hodin. V případě, že tego je trochu vícero tak na to jebu kolem dvouch hodin ráno. Jasne - sám vím, že to přeháním, ale já kurwa věřím, že i přesto, že " S poctivostí stejně pojdeš.", že se mi to všecko v životě vrátí a že lemplové, kteří celý život na to serou, dostanou zpátky co si zaseli. Je to všecko jááákože na šušku, člověk by s tím nejradši sekl, bo moje nervy dycky každé odpoledne až půlnoc... !!! Ale na drugu stranu mě kurewsky motivuje to, že od 22. května budu ležet s mojou drahou kajsik na polu, čumět se na oblohu jak mráčky plynou, jak sa mravenečci nesú a rozebírat předchozí den - tedy esli mě čekajú 4 měsíce "volna" (no volna... brigáda, další robota na baráku, přijímačky na výšku...) v klidečku a nebo esli si dám v září v obchodce repete... Ale když člověk vzpomíná, jaké vypatlané blondýnky (nutno ovšem řéct, že krásné.. :D ) a debilní zkurwení fízli to všecko zvládli a teď šlapou chodníky (to se vztahuje na obě skupiny lidí...), tak si řékám, že není kura co řešit. Ale bude to hold stát nějaký ten čas a nervy. Snad to v mojem životovi lidi kolem mě pochopí jakžtakž tu moju zlost a rozkusaný ret a absenci času.

Ale co bych to hrotil furt, sou o hooodně důležitější věci ! Ať už zdravíčko (dycky sem si myslel, že při přání někomu k narozkám to je jenom klišé, ale není !). Strašně brutálně moc bych si přál, aby Baníček skončil aspoň na těch flekách, které zaručujou na podzim Evropu. Ale moje nejdůležitější věc, za kterou bych většinu vyměnil, jsi Ty! Od Tebe se všecko bude v následujících měsícách odvíjet. V matice se fčil učíme tu rovnicu: Já + Ty = My = štěstí = pohoda = úspěchy. Maluju Tě uplně nejvíc a za ty dny co sem musel strpět sám, sem si uvědomil, že bez Tebe to prostě nepude, bo si to jediné co mě popohání a na co se můžu těšit.

Autor peter1922
Dne 19.Leden 2009
V 21:02
Komentáře (0)
 

komentáře (0)

Přidej komentář