charakteristika meho znameni   19.Červen 2009


Charakteristika znamení

zavřítVáhy jsou znamením spravedlnosti a harmonie. Mocnou vladařkou Vah jepak Venuše, bohyně lásky. Váhy mají mimořádný cit a intuici na podvod,neupřímnost a lest. Mohou být skryty jakkoliv rafinovaně, váhy jespolehlivě demaskují. Tyto jedince je nesnadné zmást, natož svést zcesty. Mají rovněž schopnost vcítění a porozumění ke druhým. Vždyvyslyší žádosti a potřeby svých druhů. Dokáží naplnit nadějí srdcechronických smolařů a lidí, jenž by si ostatní ani nevšimli. I přesriziko extrémů a zacházení do krajnosti pomáhají a podporují dobro apřátelství. Znovu vidíme jak důležitou úlohu sehrává v jejich životěsoulad, harmonie a láska.

Je-lipotřeba vyřešit spor, Váha nikdy dlouho nepřemýšlí a přispěchá všeurovnat a přinést smír. Co se zaměstnání a uplatnění týče, nalézajíváhy díky správnému úsudku a intuici podobná uplatnění jako Panny.Avšak mají ještě větší schopnost vcítit se do situace druhých.Mimořádné uplatnění pak nalézají v charitativní činnosti, bývajítalentovanými vyjednavači a diplomaty.

Rovněž mají nadání kespekulacím. Pozor na jejich hráčskou vášeň a sympatie k hazardu,nemuselo by to dobře dopadnout. Jinak se často stávají výzkumníky,historiky a vědci obecně. Mají mnohostranný talent - jsou z nich herci,řemeslníci, hudebníci. A vhodný partner ? Mohl by to být Beran - vnesedo vztahu jiskru a elán. Rovněž tak i Lev. Dále by to mohlo vyjít sVodnářem, Střelcem. Nedoporučuje se spojení Rybou.
napsal/a: pohodova.holcina 21:43 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář