moje nurmelogie   17.Duben 2007



99
8
111
Datum narození 18.10.1990
znamení váhy (vzduch - myslící typ)
v čínském horoskopu kůň
roční vibrace 11




--------------------------------------------------------------------------------


Lidé se třemi jedničkami v mřížce bývají upovídaní. Současně se ovšem jedná o citlivé jedince, kteří obvykle obtížně vyjadřují své hlubší city, a bývají v tomto ohledu spíše uzavření.

Vyznačuje se pronikavým úsudkem, velkým smyslem pro humor a citem pro detail. Lidé s osmičkou v mřížce s chutí uskutečňují své nápady a plány. Jsou nejspokojenější, když mají něco na práci. Sami vytyčují své úkoly.

Dvě a tři devítky v mřížce znamenají vysokou inteligenci a vysokou hladinu duševní energie, kterou je třeba usměrňovat na psychizcké i fyzické úrovni v zájmu zachování rovnováhy. Pokud dojde k jejímu porušení, projeví se bolestmi hlavy a napjetím. Osoby s devítkami vždy hledají odpovědi pod povrchem věcí a vytrvají, dokud nenaleznou pravdu.

Chybějící čísla v mřížce
Osobnosti bez dvojky se musí naučit spoléhat na svou intuici, naslouchat /vnitřnímu/ hlasu nebo svědomí a vyvažovat intuici rozumem. Cítí potřebu neustále ospravedlňovat své jednání, a proto jednají spíše impulzivně a neučí se ze svých chyb.

Těžko si představují abstraktní pojmy. U různých lidí se tento nedostatek projevuje různě - některým naprosto schází představivost nebo schopnost tvůrčího myšlení, zatímco jiní nechápou matematické a jiné abstraktní pojmy.

Musí se naučit praktičtějšmu přístupu k životu i větší trpělivosti a toleranci vůči lidem, se kterými přicházejí do kontaktu

Postrádají iniciativu a odhodlání, potřebné k dokončení započatých projektů, takže se potřebují naučit dokončit jednu věc, než se pustí do další. Často jsou talentovaní v mnoha směrech, ale nedovedou svého nadání vhodně využít, ani když k tomu dostanou příležitost.

Osoby s chybějící šestkou v mřízce mají často pocit, že si jsou s jedním z rodičů cizí, protože si s ním nerozumějí nebo nedokážou dobře komunikovat. Své rodiče přitom upřímně milují, ale nevycítí jakýkoliv rozpor, i když své pocity třeba neumějí popsat slovy.

Lidé bez sedmičky se musí naučit překonat svou plachost, která zaskočí vždy, když přijdou do kontaktu s lidmi mimo bezpečí domova, nebo když k nim domů přijde někdo cizí. Neradi se účastní diskuzí ve společnosti a příliš je nelákají ani vysoce soutěživé sporty, pokud se nejedná o sport, který je velmi přitahuje, a i potom jim aktivní účast múže způsobit potíže. Přiklánějí se spíše k rekreačním sportům.

Roviny mřížky


žádné
Prázdné roviny mřížky
Prázdná rovina saturnu může těmto lidem dávat zdroj frustrace a obtíýí, ale i přesto je v průběhu života budou přitahovat situace, které prověří jejich trpělivost a vytrvalost.

Lidé s chybějící rovinou vize se zdají být předurčení ke službě lidstvu. Mnoho z nich se ke své životní náplni dostává neobvyklým způsobem. Mají tendenci zaujímat vedoucí roli se vším, co s sebou nesou, ale tíhnou rovněž k umění, učitelství a vědě.

Osobní roční vibrace napsal/a: pohodova.holcina 22:13 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář