vtipy   07.Červen 2007


 Veverka sedí na stromě a louská oříšky. Rozlouskne první-stříbrné šaty. Rozlouskne druhý-zlaté šaty. Rozlouskne třetí oříšek-diamantové šaty. Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já se asi kvůli pitomé pohádce nikdy nenažeru!"

 

Tři slepice si hrají na schovávanou. Jedna piká a dvě se schovávají. První se schová do šopy a druhá do kurníku. Třetí počítá: "8, 9, 10... už jdu!" Jde a zakopne o klacek položený na zemi. "Kurník šopa!" Schované slepice vylezou a volají: "To neplatí, ty ses dívala"

 

 Potkají se dvě želvy a ta první se ptá: "Kde máš krunýř?" a ta druhá odpoví: "Ále...... utekla jsem z domova!" Jde Karel Got do parku a chce si sednout na lavičku, ale jsou všechny obsazený, tak si vyleze na strom a tam si začne zpívat: Kdepak ty ptáčku hnízdo máš? Ptáček: Sedíš mi na něm vole!!!! Jde ježek po lese a vidí, jak na stromě visí zajíc: "Co tu děláš, zajíci?" "Omrzel mně život, tak jsem se pověsil." - "A proč visíš za uši?" "A mám snad viset za krk? Vždyť by jsem se udusil!" Hrají medvěd, liška a zajíc karty a medvěd říká: "Jestli tady bude někdo podvádět, tak mu rozbiju tu jeho zrzavou hubu!" Sedí zajíček na břehu řeky a pláče. Jde kolem medvěd a ptá se: "Proč pláčeš zajíčku?" - "Ále, uplavaly mi plavky!" - "No tak, zajíčku, chuj s nima." - "No právě, ten mi uplaval taky!" Jde pouští mravenec se slonem. Mravenec: "Slone, proč si neseš ten kýbl s vodou?" - "Kdyby mi bylo teplo můžu se polejt - a proč si ty neseš dveře od auta?" - "No, kdyby mi bylo horko, tak si otevřu okýnko!" Sedí dvě blechy na patníku u silnice. V tom jedna vidí, jak se zdálky blíží velký huňatý pes, a loučí se. Holka měj se mě už to totiž jede. Sedí dvě krávy na stromě, popíjejí pivko, pletou a povídají si. Asi o bejcích. O čem jiném si takové krávy můžou povídat. Najednou okolo proletí prase. Ta jedna kráva říká: "Hele prase. A lítá!?" Prase se zastaví a odpoví: "Drž hubu nebo ti dám žihadlo!!!": Zajíce už dlouho sere medvěd tak jednoho večera se medvět ožral a válel se po zemi při cestě domů tak zajíc viděl příležitost tak chopil klacek a zrubal medvěda do krve. Druhý den se medvěd probudí a svolá celý les na poradu. Medvěd říká: včera mě někdo zvalil, nevím jak vypadal ale vím že měl na hlavě divné výrůstky. Zajíc říká šnekovi: no vidí Sedí zajíček na břehu řeky a pláče. Jde kolem medvěd a ptá se: "Proč pláčeš zajíčku?". "Ále, uplavaly mi plavky !" "No tak, zajíčku, chuj s nima...". "No právě......... "

 Přijde stonožka do obchodu a prosi: Mami mami nekupuj zas šněrovací! Do hospody vstoupí zajíček a povídá: "Jestli ten, kdo mi ukradl koně, ho hned nevrátí, udělám to, co by v takové situaci udělal můj děda." Za chvíli se u hospody objeví kůň. Zajíc chce odejít, ale všichni touží vědět, co by udělal jeho děda. Zajic na to: No co by, šel domů pěšky..."

 Žába sedí na lekníně v rybníku a kuňká si. Za cvíli tam přijde pán a říká: "To je krásný den, sluníčko svítí, ptáčci zpívají, mouchy bzučí". a teď se podívá na tu žabičku a říká: "tak co žabičko, jaká je vodička"? Žába: "Ty vole, jsem žába ne teploměr. Jde pejsek po poušti, a strašně se kroutí, Bůh se ho optá, copak se mu děje, a pejsek, že jestli neobjeví patníček tak se počůrá. Sedí dvě vrány na větvi a ta jedna tý druhý vyklovne oko, a ta s tím vyklovnutym okem říka: Tak hele jestli to uděláš ještě jednou tak už se nikdy neuvidíme!!!

 Dva lenochodi sedí nehybně na větvi stromu. Po třech dnech jeden začne pomalu otáčet hlavou a ten druhý mu říká: "Ty vole, co stresuješ?!" Opaluje se žába na pláži, kolem běží slon a šlápne jí na břicho až pod tou tíhou vyvalí oči! A slon na to to čumíš co, mam nový tenisky! Tři slepice si hrají na schovávanou. Jedna piká a dvě se schovávají. První se schová do šopy a druhá do kurníku. Třetí počítá: "8, 9, 10... už jdu!" Jde a zakopne o klacek položený na zemi. "Kurník šopa!" Schované slepice vylezou a volají: "To neplatí, ty ses dívala"

Veverka sedí na stromě a louská oříšky. Rozlouskne první-stříbrné šaty. Rozlouskne druhý-zlaté šaty. Rozlouskne třetí oříšek-diamantové šaty. Veverka se rozpláče, schoulí se na větvičku a vzlyká: "Já se asi kvůli pitomé pohádce nikdy nenažeru!"

napsal/a: pohodova.holcina 16:43 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář