VTIPY:D   09.Červen 2007


Jde takhle chlápek po městě a má triko s nápisem "NESNÁŠÍM
 CIGÁNY".

Vidi ho cigán, jde blíž a ptá se ho: "Co to máš na tom triku?"
Chlápek se na něho podívá a říká: "To je první věc, která mě na vássere, ženeumíte číst." Cigan hned vola: "Hej Dežo, Laco pojďte sem. Bude férovka.Jemu je třicet, nás je třicet." A chlápek na to: "To je druhá věc, která mě na vás sere, když se chcete bít, musí vás být přesila."Tu se cigán už doopravdy naštve a vytáhne na chlápka nůž. A chlápek klidně na to: "A to je třetí věc, co mě na vás sere, taháte nože tam, kde se bude střílet."

Stojí policajti na prechodu a koukaj na stopujícího cikána.
 Najednou ze zatáčky vyjede kamion a cikána prejede. Koukne se zpet a na cikána couvne. To udelá ješte 2x a poté odjede. Policajti na to koukaj, kroutí hlavama a potom jeden rekne: "Tak to byla brutální sebevrazda, co?"# Padá letadlo k zemi a pilot křičí na cestující: "Jeden z vás musí # vyskočit, # jinak se zřítíme!" Těmi cestujícími jsou Čech, Rus,Američan a cikán. Čech okamžitě zařve: "To je jasný, vyhodíme # cikána!" V tom přiskočí,Američan a v klidu praví: "Pánové, žádný rasismus, # uděláme to # následovně - každému položím otázku a kdo ji správně nezodpoví, tak ten z letadla,bude musetvyskočit.""Jaká byla největší lodní katastrofa na světě?" "Titanic" -odpoví správně Rus.Na Čecha: "Kolik, tam zahynulo lidí?" "1161" - odpoví správněČech.Nakonec se Američan otočí k cikánovi a říká: "Vyjmenuj je!"

Na vlakovém nádraží hlásí rozhlas: "Pozor, pozor, vlak z Trnavy má 95 minut zpoždění!" Dežo vztekle dupne a říká: "Kurva, skoro hodinu!"Na silnici po autonehodě leží běloch a cikán. Přijede sanitka, okamžitě spěchá k bílýmu. Cikán začne hulákat: "No co to je,zase rasismus!" Saniťák se k němu otočí a říká: "Jakou barvu má ta sanita? Bílou. Takže ty si počkej na tu svojí."

 Cikán říká cikánce: "Poslouchej, ty strašně smrdíš. Běž se umýt."Cikánka si myslí, co bych se myla, koupím si radši voňavku.Přijde do obchodu, prodavačka jí doporučí lesní vůni, ona koupíhneddvěbalení. Večer lehne dopostele a ptá se manžela: "Starý, čuchni, co cítíš?""Hovno v lese..."




napsal/a: pohodova.holcina 12:02 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář