pro ženy

05.Leden 2008

  Jak na orgasmus

O orgasmu už jsem pár slov napsala, ale pro tentokrát se zaměřím na pár typů pro ty, co s ním mají problémy. Samozřejmě, řeč je o ženském orgasmu, protože jak dobře víme, muži si se svým vyvrcholení hlavu nedělají. Takže začínáme…

Orgasmuskráčí ruka v ruce s předehrou. Darmo se váš partner těší, že je krocanv troubě, když vy ještě nejste dost nažhavená. To je také důvod, proč ity nejlépe vybaveny muži nedokážu svoji polovičku přivést k vrcholu.Příliš se spoléhají na velikost a jaksi ignoruji jiné formy „sexu“. Většina žen přitom potřebuje přibližně dvacet minut, aby své tělo dostala do hladiny, v které je schopné dosáhnout orgasmu.Po letech tréninku by to mělo být i dřív než 20 minut, avšak stimulacevšech buněk je i tak potřebná. Mnohé ženy dokonce dosáhnou vrcholu užběhem předehry a sexuologové tvrdí, že tehdy se dostaví orgasmus i při samotném pohlavním styku mnohem rychleji. Takže se nebojte svému partnerovi říct, nebo naznačit, že se ještě toužíte chvilku pomazlit.A jestli to chcete udělat mazaně, zkuste si sama najít způsob, jaknatáhnout čas a oddálit soulož tak, aby to i jemu připadalo jako erotická hra…

Mozekčlověka je při sexu připraven prožít intenzívní pozitivní prožitek, akdyž se k němu dostanou nestimulující impulzy, nedokáže do nervovésoustavy vysílat dostatečně intenzívní pocity požitků. V překladu toznamená, že stačí jedna hloupá poznámka typu –od kdy máš na břichutakové špeky? A orgasmus je v tahu.Připravit v posteli partnera o vzrušení a touhu je mnohem snadnější,než ho dostat do správné nálady. Problémy si ale můžete způsobit i samya to nesoustředěním. Takže, co musíte nakoupit a jakou halenku sioblečete ráno do práce, si raději proberte v hlavě jindy.

Klíčem k orgasmu je klitoris.Díky němu vyvrcholí až osmdesát procent žen. Na tom malinkatém kouskůvašeho těla se nachází víc nervových zakončení než v celé vagíně. Užjen třeba najít polohu, která se vám bude zamlouvat nejvíc a nestydětse navigovat partnera tím správným směrem…

Vyzkoušet všechny polohy kamasutry může být krásné novoroční předsevzetí, ale rozhodně ne za jednu noc! Příliš časté měnění poloh orgasmu rozhodně nepomůže.Vyvrcholení dosáhnete spíš tehdy, když vydržíte v poloze, která jenejerotičtější pro vás. Nutno zkoušet, a když objevíte tu, která vásdovede k vysněnému cílu, zůstává jen se k ní vracet.


  Další typy pro docílení orgasmu:

Některýmženám při dosáhnutí orgasmu bráni plný močový měchýř, protože kdyžpartner víc přitlačí mají nutkaní jít na malou potřebu a tím pádemnejsou uvolněny a soustředěny.

Dívejte se zesvým partnerem navzájem do očí. Zní to tak banálně ale kromě toho, žetenhle akt způsobí nádherný pocit intimního spojení, může dopomoct takék vrcholu.

Měla jsem kamarádku, která nikdyneměla problém s dosáhnutím orgasmu a to ani při sexu na jednu noc.Jednoduše si pomáhala představami. Když cítila, že vzrušení narůstá,představila si sex s nějakým borcem z minulosti, nebo nějakou scénuz pornofilmu a bylo. Zní to sice tak trochu nefér, ale jak říkala,partnerovi to neublíží pokud to neví a ona si dokonale užije.

Nespoléhejte jen na partnera. Poznávejte své tělo a přitom zkuste zjistit co vám pomáhá dosáhnout vrcholu.

napsal/a: psycho1 13:43 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář