Jak mám schovat velký zadek?!

Podle průzkumů je téměř devadesát procent žen nespokojených se svoupostavou. Skoro žádná z nás nevlastní rozměry, které by odpovídalyčíslům 90-60-90, jež kdosi označil za ideální.


Naštěstíale existují spousty triků s oblečením, které umně zakryjí nedostatky arafinovaně vyzdvihnou přednosti postavy. Jednou z nejproblematičtějšíchpartií je ta spodní, a proto se teď zaměříme právě na větší zadečky.

Barvy pomohou
Postavám, které mají obvod kolem zadku větší než obvod přes prsa, sepodle tvaru, který připomínají, říká typ hruška. Disproporci mezihořejškem a spodkem bychom se měly snažit vyrovnat.

Poslouží nám k tomu jednoduché triky: pozornost od zadku můžeme odvéstbuď tím, že upozorníme na vrchní část těla třeba hlubokým výstřihemnebo vsadíme na barvy – spodek oblékneme do tmavých, vršek do světlých,jasných, výrazných a nebo si do třetice pohrajeme se střihy.

Správný střih dělá zázraky
/ foto: VictoriasSecret.com
Vybratsi z nepřeberného množství hadříků ten, který nám pomůže maskovatnejlépe, bývá problémem a tak si na to trochu posvítíme. Nejdůležitějšíje samozřejmě volba správného střihu kalhot. Určitě sáhněte po těch sestředně nízkým pasem a rovně střiženými nohavicemi, které neobepínajítěsně nohy a tím pádem i zadek.

Nejlepší volbou je ale bezesporu sukně, ale opět pozor na střih, kterýby měl být buď rovný a nebo mírně se rozšiřující v délce ke kolenům.Rozhodně se vyhněte volánkům, nabíraným sukní, minisukním a sukním zestrečového materiálu, který bez pardonu zadek obepne.

Sáčka, bundičky, svetříky atd. volíme spíše delší, tak aby končilyalespoň v polovině dolní partie. Rozhodně zapomeňte na kousky, kterésahají maximálně k pasu, ty by z velkých zadků udělaly nepřehlédnutelnéterče.

Delší kabátky a saka / foto: VictoriasSecret.com
Majitelkyvětších zadnic by se měly vyhnout také topům princess střihu, kteréopět upozorní na to, co se naopak snaží zakrýt. Šaty volte volnějšíchstřihů, v horní části zdobené aplikacemi, řasením, zajímavě řešenýmvýstřihem, spodní díl by se měl řídit podle stejných pravidel jako tomuje při výběru sukní.

Buďte jako J Lo
No a na závěr si neodpustím poznámku pod čarou. Představte si mouoblíbenkyni Jennifer Lopez a znovu si přečtěte pravidla, která bysteměly dodržovat, když máte vetší zadek a chcete jej zakrýt. Řídí se sexyzpěvačka některým z nich? Neřídí!

Je majitelkou jednoho z největších zadečků šoubyznysu a přesto je nasvou postavu hrdá! Zkuste to stejně jako ona a hrdě si vykročte dosvěta i s tím vědomím, že nemáte míry plastových figurín. napsal/a: psycho1 14:06 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář