Věří muži v lásku na první pohled?

Samozřejmě, že existuje láska na první pohled. Nebo ne?

Třetí schůzka a něco je špatně -  scénárista nezvládl dialogy, režisérujel na koksu, maskérka utekla s osvětlovačem - ne, stop -  tohle jeskutečnost. Tyhle lovestory  “potkali se a zahořeli“ se odehrávají jenv hollywoodských filmech. Ale přesto výzkumy tvrdí, že 48 % mužů věří vlásku na první pohled!

Co je láska na první pohled? Její charakteristika zahrnuje mnohosmyslových pocitů, zvláště těch, na které se muži primárně zaměřují -obličej, vůně, postava nebo jen vibrace druhé osoby.

Pro muže je láska na první pohled spíš láska na dvanáctý pohled. Jasně,když chemie zafunguje, je to super, ale muž potřebuje ještě něco víc -poznat i její chování a osobnostní nuance, ty určují zda počátečníoblouznění vyústí v lásku nebo katastrofu.  

Ženský omyl
Ženy si myslí, že muži vyrážejí na noční lovy, aby sehnali nějakoukočku na jedno použití. Realita je ale taková, že lovec touží poostřejším flirtu a doufá, že to přeroste v něco trvalejšího.

Proč? Muži rádi loví - když se na vás zaměří, neodeženete ho anibasebalovou pálkou. Vzájemné škádlení a nervní sexuální energie, kterénejlépe fungují s nově nalezenou atrakcí. To je to, po čem muž na lovutouží a co ho baví.

Muži chtějí: Akci
Nechtějí: Tutovku

Vypadá to jako jednoduchá rovnice - ty se líbíš jí, ona se líbí tobě,tak proč nezakončit večer vzájemným chuťovým testem? Jenže muži neměřívášeň ženy podle toho, jak rychle s ním skočí pod peřinu. U mužů (tedyu většiny mužů) jejich vášeň vzrůstá vzájemným kontaktem.
Ženy by nikdy neměly podceňovat význam a sílu škádlení. Nedbalé dotykyrukou, šilhání po stehnech, nebo obyčejný oční kontakt přes místnostzvýší jeho zájem lépe než dvacetiminutový opilecký polibek tři minutypo seznámení.

Muži chtějí: Tajemství
Nechtějí: Plné odhalení

Ženy jsou netrpělivé a odhalují svou lásku příliš brzy. To bývá někdychápáno, jako bití biologických hodin na poplach a pokus uvěznit muž dovztahu, ze kterého by se jen těžko vyvazoval.

Někteří mohou argumentovat tím, že přiznání zamilovanosti je sladké. Mybudeme kontrovat a stát za tím, že muži i ženy by si měli libovat vpomalém poznávání se. Ať je jakkoli lákavé při první příležitosti vylítpartnerovy vše o svém životě, snech, tajemstvích, cítíte-li vzájemnésouznění, když jste v milostné euforii.

Muži chtějí: Činy
Nechtějí: Konverzaci

Muži neradi rozebírají svůj vztah, zvláště ne se svou vyvolenou. Pokudmu chcete sdělit, co cítíte, ukažte mu, že o něho stojíte tím, že hozapojíte do svých plánů na blízkou budoucnost.

Pozvěte ho příští víkend na celodenní výlet, zamluvte lístky na koncertnebo jej pozvěte na turistický výšlap po horách i se svými přáteli.Tím, že do něho investujete čas, mu nejlépe ukáže, že o něj stojíte.

Muži chtějí: Kouřové signály
Nechtějí: Billboardy

Pro muže je jednodušší něco tři hodiny plánovat, než říct jednujednoduchou větu. Možná se nemůžete dočkat, až mu vyslovíte svůjzávazek zakončený slovy “Miluji tě!”. Jenže pro něho bude těžké se o tos vámi podělit, i když cítí to samé.

Někteří muži si myslí, že tato dvě slova jsou nějaký tajný kód, kterýmse uvrhne do pekla. Oni berou tahle prohlášení vážně (a jestli ne, pakto mezi vámi není příliš vážné). Jak to tedy dají najevo? Třeba senabídne, že vám odveze auto do myčky, nebo naplánuje vášnivě-romatickounoc. Ale žádná velké proslovy nečekejte! napsal/a: psycho1 14:01 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář