Kapitánův deník
hvězdné datum 8198832

Pes, který prokousal odpadní trubky na naší lodi se stále nenašel a loď začíná být pomalu plná sraček... Že by tomu pomohla nějaká raketa?

Jak má člověk pracovat s takovou bandou ignorantů? Jen se otočím a už visí navigační důstojník za přirození na mojí židli. Kdo to má pak čuchat? Můj navigační důstojník je totiž z planety Maximus_Velikus_Koulos_A_Pijus 34. Mám rozstřílet celou posádku a nebo jen navigačního důstojníka?

Zprávy ze Země:

Prezident ČR odpovídal na otázky kongresmanů USA. Na otázku: "Jak by jste vyřešil problém romské menšiny?" odpověděl: "Z globálního hlediska, když to vezmeme kolem dokola z hlediska pohledu na svět skupinou zvanou 123takteďněcovymysli a jejími názory na svět bych řekl, že jedna a jedna by teoreticky opravdu mohlo být dvě..."

Nejvyšší ogara takzvané katolické církve Ruprd Uprd 13. řekl po pětiminutovém mučení, že je internet a televize zlo. Bezprostředně po jeho výroku byl po křesťanském způsobu upálen.

Praprapraprapraprasyn předsedy ČSSD z roku 2006 Jiří Paroubek si nechal odstranit obrovskou bradavici z mozku. Zjistilo se, že touto vadou trpí celé pokolení rodu Paroubků.

Dodatek:

vysypat popel z koše, dokoupit rakety a pořídit si nového navigačního důstojníka. napsal/a: rosteni 22:58 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář