15.Březen 2009

cas neplyne, cas doslova leti...

A nevim cim to je...ale co jsem tady tak mam pocit, ze cas proste leti neuverielnou rychlosti...Ani nestinam mit prehled o dnech... ale je to jenom dobre, protoze se nejvic nemuzu dockat mych bliznich v Ostrave....Jinak novinky...asi budu poslana na vykonani zkousek barista maestro so watch out, respect.. a jestli to dam, tak budu povesena na zed... sranda...ale kdovi ...a dalsi zkousky se kvapem blizi koncem brezna a to z angliny...so hope i will pass it, lets see about that, ha! takze se mam dobre, spokojena a bude mi uz dvacet, budu velka holka... no fakt se tak citim ja nedospeju nikdy...ale jsem za to rada uz se mi nechce psat, ani nevim proc jsem zacla, to jsem cela ja...kazdopadne se opatrujte, jdete si za tim, cim chcete a neverte nikdy nikomu kdo se falesne usmiva a rika vam darling...
 
Autor: sanysha v 00:07, |

Komentáře (9):

v 30.03.2009 19:30:04 Romik říká:
Olala ja a vlk jo???Jak mile!!!Tak to se uz tesim!!!Ja asi ani nebudu spat jak budu nateseny ze te po tak dlouhe dobe zase uvidim!!!Hmmm i bych te privezl z letiste ale ty uz asi mas odvoz co???Maminka tatinek mozna i bratricek nebo babicka dedecek!!! :-)hi
takze se ti ve stredu ozvu jo tak pa pa a hezky let!!!

P.S. vecer si budu rikat: Musim usnout,musim usnout,musim usnout!!!:-)
no jo, ja zapomnela, ze si vlci sve ovecky hlidaji...:)) no presne budu doma pozitri..:D to je 1.4. a zpatky letim 11.4. takze si urcite na sebe najdem cas;) a dekuju, moc jsi me potesil...:) vsak na tebe budu urcite taky pysna..:)
v 25.03.2009 18:28:32 Nyni mohu napsat Romik říká:
jiste ze na svoji toulavou blandatou ovecku jsem nezapomnel a ani snad bych to nedokazal!!!:-) No muzu ti rict ze docela cumim co jsi dokazala a jsem opravdu na tebe pysny ze jsi to zvladla a vsem ukazala kteri by te mozna zatraceli!!!Hmmmm jsem tam tu cestu vlakem prvne nechtel dat at na me moc brzo neprijdes ale pak jsem si rekl a co???Treba by jsi mi nedala datum kdy budes v NUDLI a pak bych se asi rozplakal ze jsem te nevidel!!!Sveho Andilka krasneho!!!

Tak co uz mi das datum nebo ne???Jsem ti psal ze bych ti neublizil ty neduveriva!!!Tesim se na tebe a jak mi budes vypravet jo a jak se delaji ty kavicky jejich!!!

Pa pa tvuj Romik!!!
v 25.03.2009 13:20:00 sanysha říká:
romousku...:)) ta kuriozni cesta vlakem to osvitila nejvic..:D jo jo, stejne ceske furt mam..:D tak ty jsi na me nezapomnel jeste jo..?
v 24.03.2009 17:46:35 Znamy říká:
Hmmm věděť víc jo nwm jestli si to zasloužíš!!!Ale asi ti napovím!!!!Jsem o 1 rok starší a možná i moudřejší!!!Jsem ze školy tak jako ty,kde jsme se měli hodně rádi,ale někdy jsme spolu moc nejezdili!!!

Bonusová nápověda:Vzpomeň si na kuriozní cestu vlakem domů!!!!
ja chci vic napoved...jinak nehraju:D
v 23.03.2009 16:33:24 Znamy říká:
Ano ja vim ze podepisovat je zaklad ale to ma byt prave takove male prekvapeni!!!Muzu rict ze se zname docela dobre (tedy pokud se divam na tve prispevky tak se moc dobre nezname) ale jinak si myslim ze dost!!!Hele mala napoveda jo!!!Jsem MUZ i kdyz nato jsi asi prisla co??? :-) hihi!!!Ale neboj nechci te prepadnout!!!Hele a ceske cislo mas stale stejne jak jsi mela nebo ti corkli foun s anglickym cislem jak jsi psala? pa pa tvuj Znamy!!!
no jo, ale komu mam dat jako vedet...podepisovat je zaklad...:P
v 16.03.2009 15:07:30 Známý říká:
Ahoj Velka cestovatelko, vidim ze jsi v poradku a stastna.Uz se tesim az prijedes protoze bych te moc rad videl!Stavim se za tebou do Nudleeee ale nevim kdy tam budes tak dej vedet kdy priletis a kdy budes parit na BARU s flaskama v ruce a ukazovot co jsi se naucila!!! Pa pa