Blog pro všechny milovníky onanie
03.Září 2009,17:40
Když jsem byla malá holčička, poměrně často jsem onanovala, nevěděla jsem to znamená, takže nebyl problém si to dělat ve školní lavici, na gauči před rodinou nebo úplně na veřejnosti. Když jsem chodila do první třídy měla jsem jednu kamarádku, jmenovala se Katka a ta dělala v lavici to samé, projížděla si svou kundičku téměř denně. Když jsem jí viděla hrozně mě to vzrušovalo. Katka byla hezká blonďatá holčička a byla čest s ní kamarádit.
Ani nevím, jak k tomu došlo, ale Katka mě pozvala do přírody na procházku, moc ráda jsem šla. Šli jsme tam s cílem, že si budeme hrát na princezny. Ona si vzala sukýnku a tričko a já to samé, protože bylo teplo a princezny přece musí mít dlouhé krásné šaty. Došly jsme na skály, které měly představovat hrad.A začaly jsme si hrát. Vše bylo úplně normální, až do chvíle, kdy Katka řekla, že budeme princezna a princ a ty jako správní manželé to musí spolu taky dělat. Hrozně moc mě to vzrušilo, ale nevěděla jsem jak na to, ona mi řekla, ať si lehnu a sundám si kalhotky. Pak se sklonila k mé holé mušličce a políbila ji. Jen letmo se dotkla poštěváčku ústy a já jsem zavzdychala. Pak vzala svůj prst a dotkla se mě, nebylo to vůbec nepříjemné, ba naopak. Chtěla jsem udělat to samé a tak jsem jí také nadzvedla sukénku a udělala to samé. Říkala, že se jí chce čůrat a jestli se nechci podívat, ráda jsem se podávala, proud moči pomalu vytryskl a tekl na zem. Katka mě vyzvala, ať se taky vyčůrám, trošku jsem se styděla, ale udělala jsem to.
„Viděla jsem tě mnohokrát v lavici, jak si s ní hraješ, ukážeš mi to?, zeptala se nesměle Katka.
Tiše jsem prikývla a začala se dráždit, až jsem byla úplně vlhká.
Katka se také přidala a tak jsme si honily kundičku pěkně současně. Pak mi řekla, že viděla v jednom filmu, jak na sobe, dva leží a že to můžeme vyzkoušet, nalehla na mě a třela se o mě svou rozpálenou mušličkou. Přirážely jsme se na sebe jako když to dělají dospělí a bylo nám to moc příjemné. Když jsme se dostatečně uspokojili, vstali jsme a Katka si neoblékla na sebe kalhotky, pod sukénkou byla její holá kundička a šli jsme domů. Hrozně moc mě to vzrušovalo a má prcinka se svírala touhou. Naše hrátky se pak už nikdy neopakovaly a nikdy jsme o tom nemluvily. Katku jsem nedávno viděla na třídním srazu, byla to moc pěkná blondýnka s velkými prsy, ale byl to silikon. Jestlipak si ještě někdy vzpomene na náš první vzrušující zážitek?
 
kategorie: Erotické povídky
vložil: sexlower
Permalink ¤


9 Komentáře:


  • 20.05.2023 08:01:14, Pardubice,771208808

    Já jsem NEJRADŠI HONIL NA MOJI MAMINKU A TETU

  • 29.04.2023 12:59:39, Ľudovít

    Čo si pamätám masturbovať som začal asi po štyridsať päťke-V mladosti si nespomínam že by som masturboval,možno sem tam ale som tomu nevenoval pozornosť.V tých rokoch sa o masturbovaní nehovorilo ako by neexistovala.Až neskôr sa dokonca začala propagovať.Vtedy keď som vo viacerých časopisoch čítal aké blahodárne účinky prináša a neskôr som hľadal na nete všetko čo sa dá nájsť som po rokoch skúsil.Bolo to príjemne.Potajme som začal masturbovať.Po manželkinej menoplauze som začal pravidelne masturbovať bola to náhrada za sex keď manželka stratila záujem .Neskôr som zistil že ani tak nestratila záujem o sex ale záujem o samotný pohlavný styk.Nebavilo ma potajme masturbovať v obave pristihnutia tak som sa zdôveril manželke k masturbovaniu.a nebaví ma to už robiť potajomky a ak by ma náhodou pristihla vysvetľovať a vyhovárať sa tak hovorím jej to len preto aby vedela a videla ako masturbujem.Nič k tomu doznaniu nenamietala.Ale iná je predstavivosť začať masturbovať len tak z ničoho nič pred manželkou a iné je sa k tomu odhodlať.Pravde podobne bola zvedavá ako sa robím lebo sama navrhla že keď tak veľmi chcem nech sa teda pred ňou urobím.Tak som sa odhodlal pred ňou sa predviesť.Bolo to tak nesmierne vzrušujúce že prve predvádzanie trvalo pár sekúnd a bol som hotoví.Potešilo ma keď povedala že druhý raz to bude dlhšie.Už len to slovo že druhý raz ma potešilo.Po prvom raze mi potom už neprišlo nič divne ak som navrhol že rád by som sa urobil,nenamietala tak som asi mesiac možno aj dlhšie pred ňou masturboval.Nechcel som byť sebec a len sám sa pred ňou urobiť tak som jej navrhol žeby nebolo od veci ak sa aj ona pri mne urobí.Zdráhala sa povedala aby som ju urobil ja.Ale nemalo to svoj účinok keď malo dôjsť k pohlavnému styku bolo to pre ňu bolestivé tak vzala do ruky penis a urobila sa na klitorise raz druhý krát.Ale sama sa predo mnou hanbila urobiť.Vzal som teda jej ruku do svojej a zamieril kmitali spolu po klitorise neskôr som svoju ruku uvoľnil a nech sa urobí sama.Od vtedy nie je žiadny problém spoločné masturbovanie.Tak namiesto pohlavného styku sa viac ako 13 rokou milujeme.Obidvom sa nám to páči a vyhovuje.A hlavne nestratilo to svoje čaro a nezovšednelo to vždy je to veľmi vzrušujúce.

  • 09.08.2022 10:34:45, 12r6tak

    ano uz predskolaci v pohode onanuju to je individualne :)

  • 20.12.2015 09:15:44, Kendrick Finance

    Hľadáte veľmi skutočné úver? Za prijateľnú úrokovú sadzbu? Spracované do 24 hodín. Už ste bola odmietnutá neustále vaše bánk a iných finančných inštitúcií? Kendrick financie ponúka pôžičky v rozmedzí od 1,000.00 Min. na 50,000,000.00 Max. Na 2% úrokovou sadzbou. Kontaktujte ho cez
    (Kendrickfinance@outlook.com) a poslať dole nižšie uvedené detaily.

    Celé meno __________
    miesto __________
    krajiny __________
    sex __________
    telefón __________
    Suma potrebná __________
    doba trvania __________
    vek __________

    S Pozdravom.

    E-mail:
    kendrickfinance@outlook.com

    Kendrick Finance

  • 08.01.2010 12:36:43, Aluska22

    Moje dcera má 4roky a dělá to tak jako syn mé kamarádky.Vy jste nějací chytří pánové

  • 04.12.2009 09:23:33, millan.1950

    Vzkaz pro pan x:Proč tak pozdě?
    Vzkaz pro TrhaCZ:Mluvíš jen za sebe,nebo jsi volený mluvčí všech dětí?

  • 20.11.2009 10:14:28, pan x

    Ja onanoval ve třetí třídě

  • 18.11.2009 18:20:31, Milovník onanie

    Vzkaz pro TrhaCz.Přečti si nějakou odbornou knihu o onanii či odborné články na internetu.Onanujou už děti předškolního věku.A i mladší.

  • 10.11.2009 17:23:40, TrhaCZ

    NO comment vymysly v 1 tride NeONANUJE zadne dite to byjsi mohl vedet :(