Blog pro všechny milovníky onanie
03.Září 2009,17:37
Včera se mi potvrdilo, že bydlím na opravdu skvělém místě. V jednom z řady domků, před nimiž vede rušná cesta, a které mají vzadu dalekosáhlé zahrádky se spoustou tiché pralesní zeleně, houpačkami, plůtky a ovocnými stromy. To šeré přítmí už od dětství probouzelo mou fantazii.
Seděl jsem zrovna v altánku a popíjel polední kafíčko, když na zahradu u sousedů skotačivě vyrazila jejich malá dcerka s kamarádkou. Malá – bylo jí už dvanáct a rostla neuvěřitelně rychle. Obě děvčátka chvilku pobíhala mezi jabloněmi, dlouhé vlásky jim vlály a bílé kalhotky svítily jako majáky. Popadl jsem dalekohled a vzrušeně se zahleděl do té rajské zahrady.
Holčičky běhaly a jejich smích se rozléhal tlumeně, jakoby ani vysoko nad korunami stromů nesvítilo slunce. Štíhlá tělíčka se ohýbala v nejroztodivnějších pohybech, proplétala se s kmínky stromů i se sebou navzájem, a já je měl jako na dlani. Občas si rozpustile zajely dlaněmi do vlasů nebo se odstrčily, pohazovaly hlavičkami a byly krásné. Zaostřoval jsem seč mi síly stačily, když jedna druhé začaly svlékat kalhotky. Dychtivě si osahávaly bříška a pod nimi měly uzounké broskvičky, s hebkou čárkou uprostřed, a když se otočily, pohupovaly se mi v hledáčku kulaté zadečky. Lovil jsem vzrušeně z kalhot čuráka, když si ty nahaté dětské prdelky začaly dlaněmi navzájem hladit a svírat! Slunce se proplétalo drobnými lístky a holčičky ve vlahém přítmí osahávaly jedna druhou.
Jelikož jsem požitkář, vypnul jsem ostražitě rádio a pustil si potichoučku Vivaldiho. Holčičky štíhlé jako flétny si sahaly mezi nožky a laskaly jedna druhé kundičku, a pak se z toho slastně hroutily do trav. Pak vleže vyhazovaly do vzduchu drobná hnědá lýtka, vystrkovaly zadečky a opojně se líbaly. Náhle byl sad plný spletí dívčích nožek, lomených boků a neochmýřených broskviček, a mezi nimi poletovali pestří motýli a vše bylo krásné. Pozoroval jsem tiše, jak hravě si líbají lucinky, jak laskají jazýčkem jedna druhou, jak se hladí a milují. Hravé prstíky vklouzly do kundiček, z nichž tekla sladká šťáva, dívenky drtily přezrálá jablka popadaná ze stromů a jejich nahá tělíčka byla brzy mokrá a ulepená.
To už začaly vzdychat a kousat se do rtů, i když se ještě pořád smály, a do prcinek si strkaly spolu s prsty větvičky roztodivných tvarů a velikostí, mrdaly se s opravdu velkou fantazií a po špičatých jehláncích jim lezli broučci a lechtali je.
Židle pode mnou už skoro dovrzávala, jak jsem se pořád neposedně vrtěl, a zpocené čelo mi ovíval blahodárný vítr. Ještě nikdy jsem se necítil tak blaženě. Z mohutného ořechu se spirálou snášelo dužinaté listí a holčička se ovíjela kolem drsného kmene a druhá dívenka jí lízala zadeček a mačkala ji kundičku drobnými prstíky. Viděl jsem nezvykle ostře, jak náhle zpod nich vytryskly průzračné pramínky a tekly holčičce na kolínka a taky na kotníčky, a kamarádce zmáčely celou bradičku. Potom se obě potvůrky zhroutily do trávy a druhá na oplátku počůrala bříško té první. Smály se hrdelním smíchem a strkaly si prstíky do lucinek i do zadečků.
Když se vydováděly a mě visely přes okraj židle koule jako nafouklé měchy, zaujalo je něco v trávě. Dobře jsem neviděl, co je novým objektem jejich hrátek, v hledáčku jsem měl jenom dvě umorousané prcinky sevřené vyšpulenými zadničkami. Jabloně voněly a když se holčičky posadily s roztaženýma nožkama proti sobě, poznal jsem, že našly zapomenutý zahradnický kolíček zvláštního tvaru. Nu spíše pořádný kolík. Nepřemýšlel jsem, kde se tam vzal, když vklouzl oběma konci do hladkých a bledých, ještě dětských barunek. Popadl jsem čuráka a začal si ho zběsile honit. Holčičky kroutily bříšky a prdelkami, vzpínaly holé kundičky jedna ke druhé, až se jimi dotkly, kolík v nich zmizel úplně celý a prcinky teď čvachtaly o sebe, vzrušení se přelévalo z jedné do druhé, ptáci v korunách ztichli a holčičky sténaly a smály se, opřené dlaněmi dozadu do trávy, mrdaly se navzájem a šťáva jim stříkala na bříška. Viděl jsem každé slunéčko, které jim přistálo ve vlasech, a tím spíš jsem viděl hříběcí tělíčka, jak se vzpínají, kroutí a škubají v teplé trávě, a pak se začaly zmítat, křičet a držely se pod kolínky a škubaly prdelkami, a pak zůstaly ležet v trávě a kolík jim vyklouzl z kundiček.
Ale děvčátka se přece jen tak neunaví, znáte to. Po chvilce už na sebe zase špulily lucinky a z nich prýštila na jejich bříška teplá moč, rozstřikovala se jim až k ramínkům, jak třepaly pánví a rozpustile se smály. Vyšplíchla ze mě záplava semene a čurák i s koulemi zůstal viset dolů jako nafouklá tlustá hadice. Položil jsem dalekohled a ruce se mi chvěly.
Ale ze zahrady od sousedů pořád zazníval ten rozpustilý, sladký dívčí smích.
 
kategorie: Erotické povídky
vložil: sexlower
Permalink ¤


1 Komentáře:


  • 27.09.2013 15:28:56, Pan P

    Tohle znám, jsem vychovatel ve školce a co ty malé prcinky vyvádějí, lepší než dospělé, jen v práci si tak užívám. Někdy si nějakou beru na víkend a rodiče mi za pohlidání zaplatí. :-) Jak říkám takové malé jsou na to už dělané. Hormonek a už teče. Miluji práci.