Blog pro všechny milovníky onanie
09.Červen 2009,19:14
08.06.2009 20:36 BANGKOK – Thajská policie odkryla první informace týkající se vyšetřování smrti Davida Carradina. Jeho bezvládné tělo nalezli ve čtvrtek 4. června ráno v bangkockém hotelu. Herec byl objeven se smyčkou kolem krku, druhou měl utaženou kolem penisu. Podle všeho masturboval a při sebeukájení se pokoušel o tzv. hypoxii, tedy snížení koncentrace kyslíku v krvi. Tato technika přináší zvláštní slast, která se však stala Carradinovi osudnou.
Vyšetřovatel Worapong Siewpreecha dnes oznámil, že Carradine zemřel po ejakulaci, ale není zcela jasné, zda se udusil, nebo mu selhalo srdce po orgasmu.

„Měl na krku utaženou oprátku a další měl staženou kolem pohlavních orgánů. Dvě další oprátky byly stažené a pověšené v komoře. Za těchto okolností nemůžeme tvrdit, že spáchal sebevraždu, ale zřejmě mohl zemřít při masturbaci,“ uvedl Siewpreecha.

Podle forenzního vyšetřovatele Porntipa Rojanasunana byla příčinou smrti zcela jistě „nehoda při autoerotice“. „Není to sebevražda nebo vražda, ale zemřel po masturbaci,“ potvrdil novinářům.
Zdroj: Famous
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: