Blog pro všechny milovníky onanie
02.Prosinec 2008,19:13
Ležela jsem sama v posteli v tmavé místnosti. Otevřeným oknem dovnitř občas zavál příjemně chladivý proud vzduchu. Obíhala jsem špičkou prstu kolem své ztuhlé bradavky. Napadlo mě, že by mohlo být příjemné ji olíznout a lehce skousnout. Co nejtěsněji jsem sevřela stehna, jako by teplo vznikající mezi nimi mohlo někam uniknout. Prozkoumávala jsem celé své tělo rukama. Ten pocit mi připadal jako by její rty bloudily po mé pokožce. Chtěla jsem, aby mě Kamila líbala úplně všude: můj krk, mou tvář, má ústa. Sevřela jsem své bradavky a představovala si, že to jsou její jemně je sající teplá ústa.
Zeširoka jsem rozevřela nohy. Vklouzla jsem prstem dovnitř, vytáhnula ho a ochutnala svůj sladký nektar. Můj klitoris přímo toužil po doteku. Bylo hodně těžké ty pocity ignorovat. Navlhčila jsem si prstík v kundičce a jemně po klitorisu přejela. Okamžitě mnou projely hořící vlny. Lehce jsem sténala, zatímco jsem se dráždila stále intenzivněji. Začala jsem si hrát se svými citlivými bradavkami, stejně jako s kundičkou. Upadla jsem do fantazií o Kamilině jazyku kroužícím kolem mého klitorisu. Chtěla jsem ale víc a moje připravená dírky přímo vřela. Zastavila jsem své snažení, protože jsem ještě nechtěla vyvrcholit.
Přesunula jsem se tak že jsem byla prsy na matraci a se zadečkem ve vzduchu. Natáhla jsem se rukou mezi své stehna a začala dráždit i druhou dírku. Tohle bylo taky příjemné, ale trošku odlišné. Takhle jsme si hrály poměrně často. Naslinila jsem svůj ukazováček a pokusila se jím vklouznout do sevřené dírky. Šlo to ztuha, ale nakonec se mi to přece jen podařilo.
Nakonec jsem vytáhnula za svého nočního stolku vibrátor a kondom. Pokoušela jsem se úplně svůj zadeček uvolnit, zatímco jsem ústy natahovala třešňově vonící kondom na vibrátor. Zvlhčila jsem ho slinami a pak touhle hračkou pomalu zajela do zadečku. Nedostala jsem se příliš daleko. Jen co hračka vklouzla do sevřené dírky, zalapala jsem bolestí po dechu. Musela jsem počkat, až bolest pomine. Otočila jsem se na záda a přepnula na vibrace. Během chvíle se moje kolena zaryla do žíněnky, jak jsem se dráždila stále rychleji.
Ale stále jsem toužila, aby to nebyla moje, ale Kamilina ruka, která dráždí mou dírku. Vždycky mi to dokázala udělat tak dobře, ani příliš tvrdě ani jemně. Nejednou jako by se mé fantazie začínaly plnit. Jako bych cítila její parfém a teplo jejího těla. Miluju, když se její tělo přitiskne k mému, zatímco mě dráždí až to bolí.
„Hmmmmmm!!“
Uniklo zasténání z mých úst, když jsem se blížila k orgasmu. Začala jsem prsty dráždit i můj klitoris. Když mi to Kamila dělala zezadu, vždycky si hrála s mým klitorisem. Miluju ten pocit, kdy její ruce drží mé boky, a naráží mě na její připínací penis. Někdy její ruce vyjedou až nahoru na mé prsa.
„Ooooooooh!!“
Můj orgasmus byl stále blíž. Vytáhnula jsem svou oblíbenou hračku ven a nechala ji vibrovat na svém klitorisu. Nakonec jsem vybuchla. Cítila jsem jak ze mě proudí všechny šťávy. Prohnula jsem se v zádech a celé mé tělo bylo jako v ohni. Zatáhnula jsem se za bradavku a snažila se zlehka přejet po klitorisu, ale by ještě příliš citlivý. Potom se celé mé tělo uvolnilo a já si jen povzdechla. A pak jsem uslyšela Kamilu vydechnout na druhé straně pokoje.

Kamila: Seděla jsem v temném koutu pokoje a sledovala ji celou dobu. Nejspíš věděla, že tam jsem. Postupně jsem se svlékala, až mi zbyly jen kalhotky. Vyplazila se z postele a přišla ke mně po kolenou. Slíznula pot na mém břichu a zadívala se na mě. Její oči se leskly touhou. Odsunula jsem ruku ze svých kalhotek. Nemarnila čas a ihned olíznula mé vlhké prsty.
„Vždycky tak nádherně chutnáš,“ zašeptala, když mi strhnula kalhotky. Zběsile mě lízala dokud jsem nevyvrcholila do jejích úst...
 
kategorie: Erotické povídky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: