Blog pro všechny milovníky onanie
08.Červen 2009,16:58
08.06.2009 16:27 LONDÝN – I přesto, že je Dustinu Hoffmanovi rok po sedmdesátce, nepřestal se oddávat masturbaci. Sebeukájení naopak provádí pravidelně, protože mu pomáhá udržovat si skvělou kondici. „Občas si pohraju sám se sebou a spaluju tím kalorie, tomu věřím!“ přiznal Dustin v Londýně na premiéře svého nového filmu Last Chance Harvey.
Hoffman věří, že dokud bude aktivní sexuálně, bude schopen stát před kamerou a točit filmy. „Nevím vůbec, co znamená důchod, vždycky jsem rozuměl tomu, že lidé odešli na důchod ze svého zaměstnání, ale já jsem nikdy svou práci nepovažoval za zaměstnání. Myslím, že je velký rozdíl mezi tím, co děláte jako zaměstnání a čemu říkáte práce. Nechci přestat pracovat a nechci ani přestat souložit, protože to jde ruku v ruce,“ tvrdil hollywoodský komik, jenž žije šťastně s manželkou Lisou Gottsegenovou.

Aby byl výkonný na placu i v posteli, musí být Dustin hodně fyzicky aktivní. „Cvičím každé ráno, je to drsné. Hraju tenis a mám z té hry nějaká zranění, k čemuž dochází stále častěji. Hodně běhám a lehce posiluju,“ vyjmenoval svůj fitness repertoár.

Ve snímku Last Chance Harvey má hlavní roli po boku vynikající britské herečky Emmy Thompsonové: „Je to skvělý zážitek a ať už vidíte na plátně mezi námi cokoli, je to opravdové. Já jsem nikdy neříkal o svých filmech, jestli jsou dobré nebo špatné, ale můžu říct, že ta přitažlivost mezi námi tam je opravdová, je to interakce. Nepředstírali jsme to, což člověk musí dělat často. Nepředstírali jsme orgasmus, což je přesvědčivé. Nechápu, jak to že herci, kteří pracovali s Emmou, nevychvalovali její přednosti a nepěli jí pochvaly, jako to činím já. Je to nejvelkorysejší a nejinteligentnějších a nejvýjimečnější herečka, s níž můžete pracovat.“
Zdroj: Famous
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: