Blog pro všechny milovníky onanie
18.Prosinec 2008,02:23
JAK ONANOVAT


--------------------------------------------------------------------------------

KLASICKÁ ONANIE :

99,9 % mužů někdy masturbovalo, nebo onanii stále provozují. Mnoho se o tom nenapsalo, proto jsem zde zařadil několik technik. Každému vyhovuje jiná, takže zkoušejte, hoňte a provozujte tu, která je pro Vás nejpříjemnější.

A - Uchop svůj penis do pravé ruky a pohybuj s ní od těla a k tělu, nahoru a dolů. Tímto pohybem vlastně stahuješ a nasazuješ předkožku na žalud. Je to nejpoužívanější technika, od které se vlastně odvíjejí všechny ostatní.
B - Nechej svou předkožku nasazenou na žaludu ztopořeného penisu, nestahuj ji. Dej si penis mezi dlaně, jako když prosíš a taky s nimi pohybuj, jako když prosíš. Je to technika, zvláště pro chlapce s delší, nebo zúženou předkožkou.
C - Spoj palec a ukazováček pravé ruky a stahuj a nasazuj tímto kroužkem předkožku. Vzrušení během onanie je větší, než při „klasice" a Tvé sperma většinou víc vystříkne.
D - Uchop svou předkožku bříšky těchto tří prstů: palec (z horní strany penisu), ukazováček a prostředníček (ze spodní strany), a rychlými pohyby ji stahuj a nasazuj. Sperma ti vystříkne přímo do dlaně.
E - Onanuj, ale až ucítíš přicházející orgasmus, zmáčkni silně penis rukou a palec přitiskni na otvoru v žaludu. Až se uvolníš, pokračuj v masturbaci. Takové zadržení můžeš provést několikrát za sebou. Naposledy nechej vytrysknout semeno. Tvůj orgasmus bude neobyčejně silný.
F - Při klasické onanii použij kondom. Nasaď si ho a onanuj s ním. Tuto techniku jsem začal nyní praktikovat
G - Lež na zádech a klasicky masturbuj. Pokrč nohy a spoj ve vzduchu jejich chodidla. Až ucítíš přicházející orgasmus, začni „pumpovat" nohama od sebe a k sobě. Chodidla drž stále při sobě.
H - Lehni si na pravý bok. Pravou ruku zalehni svým tělem a masturbuj levou. Pozor, ať nepostříkáš prostěradlo!
I - Když čekáš v koupelně, než se napustí vana, svlékni se, namaž si penis lubrikantem. Postav se jednou nohou do vany a druhou nech venku, předkloň se a polož penis na okraj vany. Pohybuj se dopředu a dozadu po kraji vany. Opřeš-li se o své ruce, můžeš vidět zepředu svůj penis ejakulovat. Než si tohle uděláš, bude vana napuštěná.
J - Postav si ho, namaž si lubrikantem dolní část břicha a předloktí. Potom přitlač penis k břichu a mírně přirážej pánví. Jemná kůže na vnitřní straně předloktí vzdáleně připomíná vaginu.
K - Natři si dlaň levé ruky lubrikačním gelem a uchop svůj ztopořený úd do pravé ruky. Otírej rychle svůj žalud o vlhkou levou dlaň. Po chvíli se dostaví velmi silný orgasmus…
L - Velmi jednoduché. Jako lubrikant použij sperma z první ejakulace. Tohle lze pouze u těch, kteří jsou schopni masturbovat brzy po předcházejícím orgasmu až do nádherné ejakulace.

SKUPINOVÁ ONANIE :

Když jsou kluci dlouho spolu, jako někde na výletě, sportovním kurzu ..., často spolu masturbují. Několik způsobů jsem zde popsal.

A - Každý si ho honí sám a dívá se přitom na ostatní. Je vzrušující sledovat své kamarády v tak nezvyklé situaci
B - Vzájemně si pomáhají rukou ( stojí proti sobě )
C - Navzájem si ho kouří ( buď jednotlivě, nebo současně - poloha 69 : naproti hlavě mají tedy penis toho druhého, který masturbují
 
kategorie: O onanii
vložil: sexlower
Permalink ¤


13 Komentáře:


  • 10.11.2021 22:37:17, Bugris

    Ja si to robím tiež a som hetero

  • 09.03.2020 17:57:11, Mike

    Celkem pěkné info k onanování je tady https://seximo.cz/jak-spravne-masturbovat/

  • 14.01.2018 01:41:41, sssss

    někdo, kdo by se mnou podnikl trochu té skupinové masturbace? O:)

  • 31.01.2014 18:31:15, lolo

    Prečo mate hneď nazor že keď si niekto vyhoni hneď musi byť GAY,alebo teploš.Ešte že sa nepochvalita že ste si nikdy nevyhonili.Som stary ženač a vždy keď mam chuť tak si vyhonim,či je to pred alebo po milovani.Ale najkrajšie je keď si honim pred manželkou a prida sa a honi si tiež,nevidim na tom nič zle je to prave naopak je to niečo fantasticke vidieť pri milovani ako si partnerka pred vami honi a schuťou ju vylizať,alebo naplniť semenom.

  • 21.11.2013 20:17:05, drake86

    Dobrý je vyzkoušet nějaký ten masturbátor, respektive umělou vagínu, http://www.redsexshop.cz/kategorie-produktu/category/190-umele-vaginy

  • 28.12.2009 22:05:23, belphegor

    http://vk.com/reg63121536 nejlepsi rady pro vysokoskolaky:)

  • 17.12.2009 20:38:48, Š.

    spisvotel si není jaksi hetreo nee?

  • 04.12.2009 20:34:17, Jacuzis

    tipuju že spisovateli je míň než 17 let

  • 10.11.2009 17:35:39, :D

    Omg :D,tak tohle jsem eště nikdy NEČETL :DTuhle stránku musel vymysled nákej LORD GAY :D

  • 01.11.2009 23:26:02, Valmy

    Buzeranti do plynu! 88

  • 25.10.2009 00:19:01, Hanz

    Docela jsem se nasmal. vypadalo to celkem seriozne, ale nakonec se z toho vyklubal blog nadrzenejch teplejch bukvic co si ho hromadne honi....at zije vagina vy lizprdelky

  • 02.10.2009 16:22:58, kaiass

    Jak můžeš vědět, že když tohle udělám tak bude vana napuštěná ? To znamená,že moje masturbace bude trvat přesně po dobu napouštění vany ? ? ? To nemůžeš vědět přece.
    Skupinová masturbace 69 je jednou z nejlepších, ovšem je tu jakási nehmotná existence,která mi nedovoluje užívat si takto úžasného orgasmu v případě,kdy bych měl úd také v puse a ten kdo by měl muj úd v puse by taktéž nesměl mít úd vlastní....!

  • 30.08.2009 10:28:19, MrBadGuy

    Já si vždycky na dlaň chlustnu a jedu jak drak. Tenhle způsob je osvěčený staletími.