Blog pro všechny milovníky onanie
09.Červen 2009,19:10

Jamajská vláda chce zakázat erotický tanec daggering. Kvůli frakturám penisu
09.06.2009 16:00 SYDNEY – Erotický tanec „daggering“ má na Jamajce dlouholetou tradici. Teprve posledních dvacet let se ale začal šířit masově. Nejsou kluby a bary, kde by mladí lidé po sobě neskákali a přes oblečení do rytmu hudby nepředváděli nejrůznější sexuální polohy a zběsilé souložení. Jenže daggering se vkradl i do ložnic a skutečných souloží, takže urologové na Jamajce teď mají ruce plné práce, přibývá mužů s tzv. zlomeninou penisu. Zběsilé pohyby totiž odporují anatomii lidských pohlavních orgánů. Jamajská vláda chce kvůli tomu tanec zakázat.
Rozhodla se proto, že se videoklipy a jiné audiovizuální materiály propagující a znázorňující divoké sexuální tance nesmějí veřejně promítat.

Podle jamajské Rady pro rozhlasové a televizní vysílání je daggering „hovorovým termínem užívaným v kultuře tanečních klubů jako odkaz na drsný sex či populárně uváděný suchý sex nebo aktivity lidí, kteří se účastní veřejné simulace různých pohlavních aktů a sexuálních pozic.“

A rada teď vysílání takových záběrů zakázala. „Nesmí se šířit prostřednictvím rozhlasu či televize či kabelových služeb, žádné nahrávky, živé hudební přenosy nebo hudební klipy, které propagují daggering nebo které k němu odkazují či jinak k němu podněcují,“ uvedl v oficiálním dokumentu úřad.

Jamajská společnost je erotickým tancem rozdělená, polovina zákaz vítá, polovina jej vnímá jako hloupou diskriminaci zakazující svobodu volného vyjadřování.
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: