Blog pro všechny milovníky onanie
18.Prosinec 2008,02:36
Zde jsou výsledky průzkumu prováděného po dobu několika měsíců. Několik desítek dospívajících, ale i starších chlapců odpovědělo na dotazník. Výsledky průzkumu odpovídají průměrným hodnotám zcela normálního chlapce.


Kolik je ti let? - nejmladšímu je 15 let, nejstaršímu 31 let. Průměrný věk těch, co vyplnili dotazník je 18,5 roku.

Od kolika let masturbuješ? - nejdříve to bylo v 6 letech , nejpozději v 15 letech. Průměrný věk první onanie je 12,3 roku.

Jak často masturbuješ? - nejméně je to 2x týdně , nejčastěji 5x denně. Průměrně kluci onanují 9,5x týdně, tedy 1,35x denně. Častěji onanují mladší kluci, ale neplatí to pokaždé.

V jakém věku jsi měl první ejakulaci? - nejdříve v 10 letech , nejpozději v 16 letech. Nejčastěji mívají kluci první ejakulaci v necelých 13 letech (12,95 roku).

Jak došlo k tvé první masturbaci - jaký byl důvod? - důvody jsou různé. Většina kluků začíná onanovat náhodou (například ho svědí penis, začne si ho všelijak škrábat a hladit, postaví se mu a pak má zvláštní příjemný pocit, no a za pár dní to zase opakuje). Asi 10 % kluků přivede k první onanii starší chlapec.

Kde nejčastěji masturbuješ? - většina kluků (pokud má možnost) onanuje ve svém pokoji. Hodně kluků (hlavně ve spěchu) onanují na záchodě. Někteří masturbují třeba u počítače. Jinak kluci používají nejrůznější místa k onanii.

V jakou denní dobu nejčastěji masturbuješ? - většina kluků onanuje večer před spaním , nebo ráno po probuzení. Ale často kluci masturbují v různou dobu, třeba i v noci.

Co máš většinou na sobě při masturbaci? - odpovědi jsou různé. Například někteří kluci onanují nazí, jiní v tričku a trenýrkách (slipech), ale je to opravdu různé.

Co používáš při masturbaci - alespoň občas? - Hodně kluků používá pornočasopis, video, nebo internet. Starší kluci používají kondom, nebo lubrikant. Někdo nepoužívá vůbec žádné pomůcky, ale pouze svoji představivost.

Jak dlouho Ti trvá od započetí masturbace k ejakulaci? - běžná onanie trvá od 1 minuty do 20 minut. Průměrná délka onanie je 7,21 minut. Většinou starší kluci onanují déle (chtějí mít delší dobu ten nádherný vzrušující pocit).

Když ejakuluješ, tvé semeno nejčastěji: vyteče na dlaň; vystříkne na ruku; vystříkne na břicho; vystříkne dál než 30 cm - všechny tyto odpovědi byly zastoupeny přibližně stejně často.

Byl jsi někdy přistižen při masturbaci? - 15 až 20% chlapců bylo někdy přistiženo při onanii. Kým, to bylo různé - mámou, sestrou, kamarádem ...

Masturboval jsi někdy s nějakým klukem společně (každý onanuje sám sebe) ? - necelá třetina kluků už to někdy dělala. Třetina kluků nikdy neonanovala společně, ale chtěli by to zkusit. A třetina kluků nechce společně onanovat.

Masturboval jsi někdy s nějakým klukem vzájemně (jeden masturbuje toho druhého) ? - zde byly podobné odpovědi jako u společné onanie. V podstatě dvě třetiny kluků mají zájem o společnou, nebo vzájemnou onanii s jiným chlapcem.

Chtěl bys vyzkoušet skupinovou onanii? - jenom málo kluků se někdy zúčastnilo skupinové onanie, ale přes polovinu chlapců by to chtělo zkusit.

Měl jsi někdy erekci před jiným chlapcem (mimo společné nebo vzájemné onanie)? - 15 až 20% kluků se to už někdy stalo. Pokud se ti to stane, tak to neber tragicky, zkrátka se to někdy stává.

.Jak je dlouhý tvůj penis v klidu? - nejmenší délka penisu v klidu je 5cm, nejdelší penis v klidu má 12cm. Průměrná délka penisu v klidu je 8,39cm.

Jak je dlouhý tvůj ztopořený penis? - nejmenší délka penisu v erekci je 13cm, nejdelší penis v erekci má 21cm. Průměrná délka penisu v erekci je přibližně 16cm.

Jak je široký tvůj ztopořený penis? - nejmenší šířka penisu v erekci je 2cm, nejširší penis v erekci má 6cm. Průměrná šířka penisu v erekci je přibližně 4cm.

Jaký sklon k břichu má tvůj ztopořený penis? - nejčastěji stojí nahoru, nebo je kolmý k tělu. Jenom málo kluků napsalo, že míří spíš dolů.

Jaký typ spodního prádla nosíš? - četnost odpovědí v procentech:
jenom slipy - 50%
někdy trenýrky někdy slipy - častěji nosím slipy - 21%
někdy trenýrky někdy slipy - častěji nosím trenýrky - 11%
jenom trenýrky - 18%
Z toho vyplývá, že většina kluků nosí slipy.

Jaké máš většinou na sobě spodní prádlo,když se převlékáš před ostatními chlapci - například v tělocviku? - dvě třetiny kluků mívají na sobě slipy a jedna třetina trenýrky.

Proč nosíš trenýrky? - naprostá většina kluků nosí trenýrky protože jsou pohodlné.

Jaké nosíš trenýrky? - většinou to jsou volné trenýrky.

Proč nosíš slipy? - většina kluků nosí slipy, protože se v nich cítí dobře. Někdo nosí slipy protože ho to vzrušuje, nebo že se rád předvádí. Asi tak 10% kluků o tom proč nosí slipy vůbec neuvažuje.

Jaké nosíš slipy? - stejně časté byly odpovědi: obyčejné ze stánku, kvalitní z obchodu, je mi to jedno. Jenom asi 5 až 10% kluků někdy nosí tanga slipy.

Jsi panic? - ano, jsem panic odpovědělo 76% chlapců, ne odpovědělo 24% chlapců. Odpovědi na tuto otázku mě nejvíc překvapily. Zde je vidět, že jste na dotazníky odpovídali opravdu poctivě podle pravdy. Hodně kluků se totiž chvástá před kamarády, že už to někdy dělal, ale to většinou nebývá pravda. Z průzkumu vyplynulo, že hodně kluků starších 20-ti let ještě nikdy nemělo pohlavní styk s dívkou.

Pokud NEJSI panic, v kolika letech jsi přišel o panictví? - nejdříve to bylo ve 12 letech, nejpozději ve 27 letech. Průměrný věk prvního pohlavního styku u dotazovaných je 18,6 roku.

Mazlil ses někdy s dívkou? - je to tak půl na půl

Jaká je tvoje sexuální orientace? - četnost odpovědí v procentech:
heterosexuál -47%
bisexuál - 17%
homosexuál - 10%
zatím nevím - 26%

V kolika letech sis poprvé nasadil kondom na penis? - průměrný věk je 15,4 roku.

Kolikrát nejčastěji jsi onanoval během 24 hodin? - nejméně je to 1x, nejčastěji 12x. Průměrná hodnota je 5,3x.

Onanoval jsi někdy na nějakém zvláštním místě? - tak třetina kluků s tím má zkušenost. Onanovali ve škole, ve vlaku, v autobusu, na pláži, v lese ...
Jaké je tvoje sperma? - to je různé
Jak nejdál jsi dostříknul svým semenem? - průměrná hodnota je asi 45cm.

Co si nejčastěji představuješ při onanii? - nejčastější představa je sex s dívkou. Přibližně polovina kluků si při masturbaci představuje onanii s chlapcem. Je to úplně normální. Protože si představuješ onanii s chlapcem nejsi ještě homosexuální. U většiny kluků tyto představy po nějaké době odezní a kluci potom normálně souloží s dívkou.

Jak nejdéle jsi onanoval do ejakulace? - většinou je to 20 až 40 minut. Mladší kluci onanují kratší dobu. Někteří onanují i několik hodin.

Máš erekci když vyplňuješ tento dotazník? - četnost odpovědí v procentech:
právě onanuji - 20%
ano - silnou - 17%
ano - slabou - 43%
ne - 20%

Jaké máš ochlupení kolem pohlavních orgánů? - od 15 až 18 let mívají kluci kudrnaté chlupy

Bavíš se někdy s kamarády o masturbaci? - většinou se kluci baví o sexu

Čteš někdy erotické časopisy? - hodně kluků čte občas erotické časopisy, bývají to Leo, Cats, Extáze.

Jak často býváš nadržený? - četnost odpovědí v procentech:
skoro pořád - 36%
několikrát denně - 24%
několikrát týdně - 39%
několikrát za měsíc - 1%

Měl jsi někdy velmi silný sexuální zážitek? - jenom málo kluků má nějaký mimořádný sexuální zážitek.

©2000 MAXIMT@ATLAS.CZ™
 
kategorie: Zajímavosti,novinky
vložil: sexlower
Permalink ¤


0 Komentáře: