27.Prosinec 2007

Zajímavé poznatky

Jaké pocity a tělesné potíže provázejí transformaci

Transformace: Duchovní probouzení a naprostý buněčný i energetický přerod lidské bytosti - jak to poznám?

"Kdyby včely zmizely z povrchu zemského, člověku zbývají čtyři roky života...." Albert Einstein. Včely bohužel začaly v této době hromadně mizet...

Doba je význačná a přelomová, lidstvo zcela nepřipraveno vstupuje do jednoho ze svých nejtěžších období. Bude bojovat o přežití a o duchovní vzestup, který není automatický. Nerad bych šířil poplašné zprávy, ale mám dojem, že mnozí se ho nedožijí... Píše se teprve rok 2007 a kosmické proudy a Slunce nám již předvádějí stále se zvyšující sílu. Ta se bude stup
?ovat. Vědecké elity již mají ohledně měnících se základních vzorců povědomí, ale veškeré informace jsou zatím před lidmi utajovány, aby se předešlo panice. Z toho důvodu mlčí i média a jsou vymýšleny lži o tzv. "globálním oteplování" díky průmyslovému znečištění.
Fyzické potíže:

* Dřívě prodělaná nějaká infekční nemoc (často různé druhy "únavového syndromu", EBV virózy)

* Bolest a píchání v různých částech těla. Zejména pak v zádech, hrudi, ramenech. Je to výsledek změn na úrovni DNA a uvnitř vás se budí "kristovské energie".

* Krvácení z nosu či změny v menstruačních cyklech. Vaše energetické tělo se ocitá ve větším tlaku, což způsobuje v úvodní fázi krvácení.

*Nevolnosti. Pocit "je mi špatně od žaludku". Dochází k různým změnám v rotaci Země, jejím sklonu, různě kolísají i gravitační tlaky. Citliví jedinci to cítí.

*Motání hlavy. Svět se s vámi najednou zhoupne, nebo se cítíte tak, jako byste právě vystoupili z kolotoče.

*Neobvyklé spánkové vzorce. Často se probouzíte v noci mezi druhou a čtvrtou. V noci se toho s vámi děje a vy se prostě potřebujete jen na chvíli nadýchnout. Budou dny, kdy neusnete až do hluboké noci, budou dny, kdy se naopak budete budit velmi brzy. Budou často dny, kdy přes den budete úplně mrtví. Nebojte se jít si zdřímnout i přes den, hlavně odpoledne. Některé noci budete mít pocit, že spíte velmi mělce, že jste v podstatě ani neusnuli.

*Fyzická dezorientace. Občas nebudete vědět, kde jste. Budete také vychýleni ze své osy, tudíž se například mlátit o futra dveří.

* Různě se zvětšující a pak zase zmenšující uzliny.

* Problémy s polykáním. Občas se stane, že se zakuckáte při pití, nebo jen polykání sliny.

* Návaly obrovského pocení, často i v noci.

* Pálení očí.

* Citlivost na nízko vibrující energie. Je vám špatně v blízkosti některých lidí, nebo na některých místech, kde jste dříve neměli žádný problém.
Problémy s dechem. Dechová cvičení budou v této době velmi důležitá. Občas budete doslova "lapat po kyslíku".

* Problémy s různými částmi kosterního systému. Budou vás tlačit nově se vyvíjející žlázy, např. v oblasti kostrče na zadku lze pociťovat velké bolesti při sezení. Muži budou pociťovat bolest varlat s měnícím se žlázním systémem.

* Ztráta šťávy. Můžete se cítit úplně vyždímaní, bez jakékoliv chuti dělat cokoliv. Je to v pořádku. Prostě vysaďte a dovolte si "nedělat nic". Je to podobné jako restart počítače.

* Bolesti zubů a pod zubami (zejména šestka vpravo nahoře... :)) - zuby bolí zdánlivě bez příčiny a tvoří se pod nimi "váček-neváček"

* Klesá tělesná teplota, často až k 35°C

* Výpadky paměti. Nemůžete si vzpomenout na věci či jména, na která byste si dříve vzpomněli i pokud by vás probudili v noci.


Psychické příznaky
* Intenzivní, živé sny, často nebývale hrůzostrašné. Může se jednat o válku nebo nejrůznější příšery. Uvol?ujete staré vzpomínky.

* Pocity obrovského vnitřního smutku bez zřejmého důvodu. Uvol?ujete svou minulost (jak z tohoto, tak minulých životů) a to způsobuje smutek. Je to podobné, jako při stěhování do nového domu. Je zde smutek kvůli vzpomínkám, energii a zkušenostem starého domu.

* Pláč bez zřejmé příčiny. Podobně jako v bodě o jednu výše. Je dobré a zdravé nechat stékat slzy. Pomůže to odplavit staré energie. Pomine to.


* Zvětšující se "rozmluvy a mluvení sám se sebou." Zjistíte, že k sobě mluvíte stále častěji. Najednou zjistíte, že už 30 minut chatujete sám se sebou. Zažíváte novou úrove? komunikace, která se stane plynnější, soustředěnější a hlubší. Nezbláznili jste se. Pouze vámi plyne nová energie.

* Výpadky vědomí. Pocit, že brzy omdlíte, že nejste ve svém těle. Vaše vědomí se zrovna toulá v jiné dimenzi.

* Záchvaty hladu, kdy sníte celou ledničku, či naopak několikadenní nechuť k jídlu.

* Obrovské pocity samoty, i ve společnosti ostatních lidí či svých blízkých. Nepříjemné pocity ve společnosti skupin lidí. Jdete posvátnou duchovní cestou, po které musí kráčet sám. Navíc tak, jak je vám špatně, nejraději byste si někam zalezli...

Další příznaky

* Náhlé změny v práci či kariéře. Velmi obvyklý symptom. Tak jak se měníte, mění se i věci kolem vás. Nebuďte znepokojeni, že jste stále nenašli vhodnou práci. Jste v proměně a možná uděláte několik pracovních změn, než se usídlíte v pozici, která vám bude zcela vyhovovat.


* Uvol?ování z rodinných vztahů. Se svou rodinou jste spojeni prostřednictvím karmy. Zpracováním karmy se pouta postupně uvol?ují a jste volní. Budet to vypadat, že se kamarádům a rodinným příslušníkům vzdalujete, ale pomine to a budete mít šanci navázat vztahy nové úrovně.

* U některých činností už prostě nemůžete vydržet. Nemůžete se již v klidu dívat na televizi, či dělat jiné činnosti, se kterými jste dříve neměli problém.

* Obrovská touha odejít Domů.
?íkáte si co na této šílené planetě pohledávám? Kde je láska? Kde jsou mí blízcí? Proč nejsem s nimi? Není to sebevražedná nálada. Nejde o prožívání pocitů frustrace, ale hlubokého stýskání po něčem, co tak důvěrně znáte.

* Energie chodí doslova ve vlnách. Někdy celý den něco pociťujete, s výjimkou například dvou hodin, kdy se vám zcela uleví a pak to začne nanovo. Dříve to bývalo obráceně, ale s blížícím se vstupem Země do fotonového pásu Světla 21. prosince 2012 se poměr obrací...


Nic takového se vám zatím neděje? Ještě nepřišel váš čas. Transformace vás v každém případě v nejbližších letech dříve či později zasáhne. Až do této chvíli se týkala zejména duchovně pracujících či citlivých lidí, zásah bude větší a větší každým dnem.... Záleží také na tom, v blízkosti koho zrovna žijete, s kým si povídáte, s kým pracujete, s kým se milujete... tyto vztahy mohou případné vaše změny buďto urychlit, nebo zabrzdit. V omezené míře (menší, než je nám předkládáno k víře) transformační proces ovliv
?uje i strava. Věřte, že vaše tělo si přesně řekne, co potřebuje a co už nemůže, nevěřte knihám a duchovním guruům, že musíte být vegetariány, či cokoliv jiného. Věřte sami sobě a svému vnitřnímu Bohu!

Pevně věřme, že lidé definitivně z povrchu zemského nezmizí, byť si o to některými svými myšlenkami a činy říkají. V každém případě nás však nečekají lehké časy.

Článek je z připravované knihy o transformaci, kterou bych chtěl přes léto dokončit, aby se dostala ještě na vánoční trh. Článek rozesílejte svým známým, když rozesíláte všelijaké další kravinky, tohle je aspoň? přínosné, resp. se může ukázat zdraví či život zachraňující. :)

Převzato:
Připravil jm s využitím zahr. zdrojů, vlastních zkušeností a prožitků čtenářů magazínu www.OSUD.cz, OSUD.cz 2007

 

Zdroj: http://www.tetakaterina.cz/71-zajimave-poznatky/605-jake-pocity-a-telesne-potize-provazeji-transformaci.html

Vložil: slunecni.andilek ¤


Komentáře (5):
  • 18.12.2012 09:16:03, Stopa

    Ahoj, tady Michala. No, já tedy na sobě taky cítím pomalé změny směrem k transformaci mého těla. Jsem vodnář, tudíž dost citlivá na vnější i vnitřní vlivy. Vnímám to docela citelně a vidím to i na svých dětech, který jsou ted ve fázi zlých snů, ale už je to pomalu opouští, tak jsem ráda. Dále jsou mé děti absolutně pevný ve svých názorech a jako by měly pouze svůj svět a mně skoro vůbec nevnímají. Tato změna je postupná, ale celkem zřetelná. Nevím ,co nastane a je mi to celkem jedno, protože to stejně neovlivním. Cítím ale, že má osoba at už fyz. či psych. je stále více připravená vnímat, to co příjde. Jako bych měla více síly se nevzdát víry v samu sebe a ve své děti, které podle mně mají upravený genetický kod, aby v nově příchozí době mohli fungovat a vstřebaly změny bez potíží.

  • 21.04.2010 10:00:29, Honza

    Přátelé, všechno jsou to neskutečné bludy. Jedině v Ježíši kristu můžete být vykoupeni. Nečekejte na žádnou přeměnu! Chovejte se dle zákona v bibli, čtěte bibli a zkoumejte, tam naleznete opravdovou pravdu. Každej si to musí srovnat v hlavě sám, jedině tak najde cestu k bohu. Podívejte se na tento web, kamení již opravdu volá http://www.b-a-n.cz

  • 30.01.2009 21:28:54, ja

    Zdravim vsetkych....
    prechadzam mnohyyyyymi zmenami, meni sa dokonca moja vnimavost, dokazem sa naladit na myslenie inych aj ked stale len velmi blizkych ludi ale zarazajuce je prave to, ze myslim v rovnakych slovach, vetach a obrazoch. Riesim nejaky problem priatela, napadne ma "genialne" riesenie, hned zavolam a zistujem, ze presne na to iste prisiel aj priatel...
    Faktom vsak ostava, ze istu citlivost mam aj v spolocnosti neznamych ludi a mnoho zmien sa mi nepaci.
    A dalsim faktom ostava , ze som 100percentne presvedcena, ze sa nebude jednat o DEFINITIVNY koniec. Myslim si, ze aj ked vsetko prebehne dramatickymi zmenami, ze vsetci mame rovnake sance sa zmenit vo vlastnom zaujme tak, ze to bude pre nas prinos a budeme stastni a spokojni s tym co sa chysta. Ci to bude tak viditelne, ukaze az rok 20012, napriek tomu mame tu jedinecnu vyhodu, ze budeme svedkami hoc len ukazu ktory sa kona po tak dlhej dobe. Je to JEDINECNA prilezitost na prehodnotenie zivota k lepsiemu, zmenit seba a tym aj svoje okolie....
    Zalezi vzdy na jednotlivcovi, ani nie na skupine, lebo prave jednotlivci tvoria skupinu...
    A ak sa fakt budeme musiet zmenit, tak stale len k lepsiemu a nam to neuskodi

  • 13.09.2008 21:54:39, Horus

    Zapojte se - PREZKOUMANI
    -
    Ahoj, zna nekdo AKS (nejaka skupina lidi, ktera tvrdi, ze pomaha lidem se cistit)? Mam zajem o nazory jinych lidi- nezavisle (nechci nazor zaujatcu a tech co jsou temi lidmi ovlivneni natolik, ze nedokazi odpovidat jasne). Jedna se mi o to, ze kamaradka, ktera to zkusila a pozadala o pomoc s nejakymi problemy, byla potom nazvana temi lidmi satanem a vrahem, coz me velmi pobourilo, protoze ten clovek je nekdo naprosto uzasny (a nesmirim se s tim, ze si nekdo takove veci vubec muze dovolovat a nazyvat se nekym nejvyssim), tak proto bych chtel timto vyzvat nektere z vas, zda mate s nimi zkusenost ci je znate. Prikladam odkaz na jejich stranky (http://aks.mysteria.cz/).
    Abych osvetlil, proc byla tak nazvana z jejich strany a velmi ostre napadena, tak jen za to, ze se prilis vyptavala a nebyla jak ovce.
    Pokud nekdo tedy ma zkusen. s nimi, tak napiste.
    Toto tema se sem hodi, protoze to ma i co do cineni s rokem o kterem je rec.
    Ty rady co jsem cetl jsou velmi strizlive a stoji za zvazeni, co napsal nibirus a souhlasim s Leonem, ze to 4pravdlo je velmi uzitecne i v tomto pripade o cem ja pisi a na co se ptam.
    Diky za odpovedi.