02.Květen 2008

Premyslim nad tím,

kdo jsem,

co chci,

jestli to dokážu a co mě to bude stát,

o tom že když já najdu princeznu nemusím být jejím princem,

že se chci z hluboka nadechnout a přitom se dusim

taky premyslim co delat s tim ze tak hrozne chci psat rict vsem jak to je a nemuzu ze sebe nic dostat,

je lepsi milovat nebo být milovaným, když zrovna oboje nejde,

 

A teď trochu víc konkretně:

Kdo jsem, netuším a vlastně to ani vědět nechci, protože bych potom neměl co objevovat a možná by mě budoucnost děsila, jestli obhájím svoji osobu v tom velkém světě. Dá mi svět šanci nebo dám já šanci světu? Proč být kořistí, když můžu být lovcem.

Co chci? Chci pokořit svět a ukázat mu, že můj život má duvod, chci utect do hor do nějaké chatky s krbem a moci přemýšlet..Chci aby se lidé líp chovali k přírodě třídíli odpad a víc přemýšleli nad tím co dělají. TOUŽÍM PO TOM ABY MĚ MILOVALA. Chci konecne napsat poradnej treck nebo aspon takovej se kterým budu sám spkojenej nemít jen kupu myšlenek který nemůžu slepit. Chci být lepší člověk..Chci uskutečnit svoje sny...

Dokážu to? Newím ale udělám vše pro to co je v mých silách a když to nevyjde tak budu mit aspon pocit, že jsem tomu dal všechno.. prostě každej je pánem svýho života a tak si myslím, že na to mám!

Pricezna? opravdová pricezna je většinou je to taková do které by to nikdo neřekl je to přesně ona. Princezna i rebelka, dáma i vandalka...neznam ji moc ale vim ze je to ona, kouzlná dáma akční i rozvážná.

Nemoci se nadechnout, myslím že¨, hodně lidí tenhle pocit zná, ale špatně se popisuje je to jako mít depku a chtít se radovat.

Chci toho napsat hrozne moc mam moc pocitů moc myšlenek moc všeho, ale asi to teď nedokážu nějak filtrovat a to mě sere snad se s tím nějak poperu.

Milovat/milovan asi si na tuhle otazku nikdy nedokazu odpovedet, ale ptat se budu porad a nedam si pokoj. Když budu milovat budu nešťastnej a když budu milován budu muset ublížit je to složitý, ale koho by žívot bavil kdyby byů jednoduchej.

Zatim vse na co jsem si vzpomnel ale je toho dost tak zas budu psat, protože se nějak nemám s kým bavit...

Vložil: smeeth ¤


Komentáře (2):
  • 18.06.2008 12:02:19, MICHY_

    Hmm tak si asi kladeš podobny otazky :) akorat ja si na ně nedokážu odpowědět tak dik ;)

  • 09.05.2008 11:46:34, adricik

    dobre smeethe.... hafo dobrej clanek... pochvala