17.Červenec 2007
Od 9. do 15. července jsem se zůčastnil tohoto již zmiňovaného kempu což jsou vlastně skoky do vody na snowboardu v Acrobat parku Aleše Valenty(pokud nevíte kdo to je ani dál nečtěte).
P Ř E Č T Ě T E   S I   T Ř E B A   J E N   PÁR   Ř Á D K U

CESTA
Má ctěná osoba a Honzík jsme si dali sraz v 11:40 sraz na hlavním nádraží, nečekaně Honzík stíhal na 10minut pozdě. Jelikož jsem byl o jeho dochvilném spoždění informován šel jsem koupit lupeny na mašinku...směr Brno-česká Třebová, česká Třebová- Zábřeh na Moravě. Až u pultíku mi bylo zděleno, že mašinka směr česká Třebová je mezinárodní mašinka a cesta se krapek prodraží, no ale co už. Honzík s dochvilným spožděním dorazil a my šmajdali na přepychový mezinárodni vlak...když jsem se Honzíka zeptal jestli má od maminky podepsaný jaký si lejstro jelikoz ma k plnoletostii celkem daleko, suvereně odpověděl ne, tak jsem jeho mamince zavolal a ta s radosti odfaxovala lejstro na místo určené. a my nastoupili do napucovaného mezinarodního vlačku pod vidinou krasne cesty...ale co se nestalo, stalo se vláček byl v celku narván asijskými pasažéry kteří skoupili většinu rakosnických stanků aby podpořili jejich snahu vybudovat místo cejlu Čínskou čtvrť(cejl = místo hustě obydlené romskými spoluobčany)
Tak že asi po 20minutách strávených v uličce a procestováni velké časti nemalého vlaku nás někde usadila průvodčí, do kajuty tedy kupé kde byl k nekupodivu nejeden pasažér asijské národnosti. Po nějaké době se mě Honzík zeptal jestli nezajdem někam na jidlo v zabřehu jelikož ma hlad a budem tam přes hodinu čekat na autobus, ale já mu hrdě odpověděl, že ne jelikož mi maminka nachystala úžasnou svačinku a vyhodit ji by bylo škoda a plytvání potravou(a to ja ekologicky a ekonomicky smýšlejíci jsem nemohl dopustit)
A proto jsem ani nepochopil pousmivajici se vyrazy prisedících dam. Přestup v české třebové nám vyšel na sekundu setiny. V dalsim vlaku sice nebyl videt jediny prislusnik jiného kontinentu ale za to nikdo nedokazal pochopit spojitost mezi snowboardem a letnimi prazdninami, ale mi jako správní hosi jsme se radej nenamahali nikomu nic vysvetlovat.
Kolem 14h jsme dorazili do Zahřebu kde jsme potkali dalšího nadrženého prknaře z Karlovarska jmenoval se Peťa, sympaťák od pohledu. a tak jsme se dali do řeči a asi po 40minutách přijel vytoužený autobus.Řidič se rozhodně nejmenoval Pěťa a byl to nesympaťák od pohledu a jelikož jel do Štítů tak se prknům nedivil, ale o to víc mu vadili a dělal potíaže kde a jak se dalo, ale my jsme byli v klidu  a měli nohy v teple a tak nás nic nemohlo rozhodit.
Po 4 hodíně odpolední jsme se vydali směr acrobat park a dalo nam to docela fušku jelikož jsme vystoupili zastvku před naměstím, ale došourali jsme se do acrobatparku a to bylo hlavni.

NÁSTUP A POBYT
Vstoupili jsme do AC(acrobat parku) odložili si věci a sedli na zahrádku po asi 10minutách přišel chlapík( postupně zjištěno Valenta starší) jestli jsme přihlášeni a já řekl, že ano jelikož prihlasku jsme vyplnili na internetu a bla bla bla...jenže JEHO=) hloupě formulovaným dotazem měl na mysli jestli jsme přihlášeni a půjdem vyplknit nějaký lejstra. A po podepsání papírů, že když se zabijeme v AC je nebudeme pronásledovat jsme byli v puštěni do pokoje....
Na pokoji jsme objevili 2 spolubidlící né nejstarší ale do juniorské kategorie uz urcite nespadali, Ondra a Peťa. A my se rozkoukávali a začalki se seznamovat s dalšími účastníky zájezdu. Kolem 17h přišel Milel Navratil ze jsi mame vyzkoušet první a téměř poslední work shop a to navrhnout design skate boardu a ten nejhezcí bude zhotoven na nefalsovaný skateboard...ale moje kacenka a H5N1 a moc neujala, no co uz mozna jindy.Před večeří Miliel rozdal dresy a měl krátky proslov a první o čem mluvil bylo to co se nesmí což nebuDí dobry dojem jako první mluvit o zákazech, ale stalo se. Dali jsme si večeři chvíli kecali a šli spát.

NEBUDU POPISOVAT KAŽDÝ DEN DOPODROBNA,  NEBOŤ BY TO ASI STEJNĚ NIKDO NE4ETL A BDU TO PSAT SKRÁCENĚ A JEN TO ZAJÍMAVÝ

1den.,
Ráno kolem 9h jsme vyrazili na snídani kde nám byli zděleny některé další věci a zjístili jsme, že asi chtě nechtě si budeme muset zapůjčit i neoprény který nevyšli zrovna lacino. Tak tedy proběhla rozcvička a šli Jsme se soukat do nezbytných mundůrů. A šli jsme si vyzkoušet cvičnou nájezdovou plochu, protože kartáče nejsou snih a obráceně. Zjístili jsme, že to není až tak hard core jen jet po skluznici a nezatáčet.
A tak jsme šli otestovat skok a už to jelo a litalo se, ale odpoledne jsme radej skoky vymenili za trampolínu, kterou jsme si taky dosytosti uzili...
další dny pokračovali v podobným taktu až na pár faktu které zde zmíním.
Tak že, asi druhý den jsme fvyrazili do velkoměsta a zjistili, že tu maj tak libopvý holky, že nna ně nemá ani zapadlí Brno hard core....
Čvrteční večer  začal zcela newině, vypravili jsme se do města ja Honzík a pár dalších rideru, kde jsme se všech možných slečen ptali na nějaký nonstop nebo cokoliv kde prodaávají něco s obsahem lihu(hledat ten to drh nápojů samozřejmě nebyl můj nápad). Po seznámení s lokálními dívčinami Honzík koupil velice lacině   asi 0,5l vodky ktera vyšla pouze na 250kč =). A tou to vše začalo po vrácení se do AC a krátkém poposedávaní venku slovenští Jánošíci zamířili do stanu pro jelcina a fernet "což jsem po nějaké době zjistil nebyl uplně idelaní nápad!" a jelikož  Honzík když se napije, tak musejí s ním pít i všichni ostatní tak to do mě pěkně lil vždy ať si dám na nějakej trik a malem vyjmenoval i ty co nepadli na OH. Závěrem jedno pivo a z donucéní strčený prst do krku zařídil opravdu vrušující noc a dostatečně pogrcaný záchod....naštěstí me honzík dotahnul ještě v noci do sprchy a to mě zachránilo a za to mu děkuju tím pádem jsem ráno byl schopnej provozu.
V pátek jsme ještě navštívili zdejší vVdlak party, která na m ístní poměry byla dost solidní, a v sobotu opět kde to ovšem bylo trochu horši jelikož se ryby trochu víc napil a do klubu ho s olympijskym ohněm pusit nechtěli.
A toto je v KOSTCE =)) vše co jsme za týden zažili =)))
Vložil: smeeth ¤