03.Červen 2008
Mám tak lehce pocit, že homosexualita je lehce utopistická záležitost tak jako socialismus, tím nemyslím, že Husák a všechny jeho děti by byli homo, ale dost nemastných řečí pokusím se to rychle a jasně vysvětlit.

Lidská rasa a vlastně celý svět a všechno co známe funguje na základě protikladů jako dobro/zlo, jing/jang (přiznám se nevím jak se to píše), tak že taky muž a žena homosexualita nikoliv, ale to je pase.

A teď fakt proč si myslím, že je to celý utopie.
Řekněme, že fyzická homosexualita (jelikož je nám vsugerované, považované spol. za přijatelnější, že homosexualita je fyzického původu) vzníká na základě faktu, že muž má nadbytek ženských hormonů (newim kterých a když bych nějaký napsal tak by mi určitě někdo vyvracel, že jsou i jiné) a jelikož jsou zšenštělí logicky by měli toužit po někom zmužnělém, ale pokud jsou všichni homosexualové zženštělí kde jsou ti zmužněli homosexuálové? nový druh možná? jedni jsou pravý druzí si na to hrají nebo jak?

Tohle je úvaha čistě moje a nijak zvlášť se o homsexualitu nezajímam, tak že jsem asi uplně vedle a jestli někdo ví jak to je, tak budu jedině rád, když se to dozvím.

PS: Tak a teď se určitě stanu internetovou nebo aspň blogovou celebritou:), jelikož jedni bez důvodu řeknou, že jsem debil a ti druzí třeba i zapřemýšlí.
PS2: Míšo jestli si to přečteš nic proti tobě, není to osobní.
Vložil: smeeth ¤


Komentáře (2):
  • 18.06.2008 12:07:12, Michynka :*

    Hej mílo ale faqt na tom něco je :)) ale taky se w tom nak newyznam :D skus se někoho takowýho zeptat 8)