Nic zajímavého zde nečekejte!
publikováno 24.Leden 2009, 00:38
Takže po delší odmlce, nový článek je zde.... Nic zajímavého se nestalo, co taky čekat ve zkouškovém... Včera se mi akorát podařilo opět zaspat, ale bus jsem stihla. Přes uličku si sedl postarší pán a začal rozmlouvat s panem řidičem o aktuální ekonomické situaci v ČR. Konstatoval, že vlastně "všichni jsou to komunisti, zmrdi, plyn je drahý jako prase, protože si stejně všichni berou ty prachy do vlastních kapes... Mají miliony jenom za to, že sedí v kanclu, svině. A Topolánek je komunistický zmrd." Chtěla jsem se původně učit, výpisky jsem měla v ruce. Ale to prostě nešlo. Musela jsem toho pána politovat... Možná to bude tím, že jsem mladá, nezkušená, naivní a hloupá.

No ale zase se mi konečně podařilo koupit zimní boty a dokonce i kozačky! Po té podělané zkoušce jsem si musela nějak zvednout náladu.

Dneska jsem v noci nespala, byla to noc ve znamení učení. A ráno rovnou na klas. zápočet. Který jsem taky zkazila :D Uklidňuje mě fakt, že někteří na tom byli ještě hůř...

Co se týče naší slavné diskuze Smazanej o slavném panu (nečekaně) Smazaném, úspěšně překročila magickou hranici sto tisíc příspěvků. Toto dokázal pan porsche935, čímž mu ještě jednou gratuluji :) Měl to těžké, konkurence veliká. Dokonce i králík se zapojil (i když asi nechtěně).

A novinka u nás doma - bratr si domů začal vodit dívky! Respektive jednu dívku, naštěstí :) Už teda bylo na čase :)

A zítra se fičí na ples... Už se na Vás těším, mí milí spolužáci i nespolužáci
autor: syas ·

Komentáře

« Domů | Přidej komentář