Nic zajímavého zde nečekejte!
publikováno 09.Leden 2009, 02:32
Den nezačal příliš optimisticky... V noci jsem šla spát celkem pozdě na to, jak brzo jsem vstávala a navíc jsem nemohla ani usnout... Necelé čtyři hodiny spánku před zkouškou jsou fakt málo. Ráno, při zvonění budíků, mi připadalo, že jich mám snad deset, jaký dělali kravál. Dokonce i bratr se přišel zeptat, v kolik že to vstávám :D Byla zima jako v Rusku a já litovala, že si nedala sprchu už večer. Jo, mimochodem teď večer je nějakých mínus 17 stupňů. Měla bych si koupit ty zimní boty už :)

Nicméně jsem to ráno přežila, naházela do tašky skripta a výpisky, oblékla se jak do divadla a ejhle, nestíhám bus! Takže jsem těch deset metrů od domu k zastávce dobíhala na podpatkách... V autobuse jsem snad byla nejstarší, teda kromě řidiče. Nevím, školní zájezd nikde napsáno nebylo.

No, po nějakých dvou třech týdnech v Ově. Nečekaně vše při starém :D Jen přibyla sněhová břečka, která strašně na schodech klouzala a bezdomovci se přestěhovali do jiné části podchodu. Fakt si budu muset koupit ty zimní boty.

Škola kupodivu plná lidí, dlouho jsem tam nebyla, měla hodinu čas, tak jsem si ji aspoň prošla :D Potkávám Heřmínka, jásot, že někdo známý. Prý zapsat zkoušku do indexu. Nakonec se dovídám, že jde se mnou na zkoušku. Fajn, nebudu tam nejstarší :D Shodli jsme se na tom, že už nám z toho hrabe a že se toho chceme zbavit, zeptal se na pár pojmů, jestli jako nevím co by to mohlo být. Slyšela jsem je poprvé. Následovalo zjištění, že mám vygumovanou hlavu a nevím ani co je vlastně za den. Postupně stupňující se bolest hlavy, brufen je doma na myčce. Hmm, to dopadne dneska výborně... Každopádně na testu jsem se nějak rozepsala a neodpověděla jen na tři otázky z 23. Prostě když to nedám, tak se tam asi půjdu pohádat nebo co!

Návrat domů, při vystoupení z autobusu cítím hrozný smrad. Není nad ekologii formou pálení pet lahví. Nesnáším to. Nechápu to.

Následuje oběd s tatínkem, rozhovor o Rusku, Ukrajině, Slovensku atd. v souvislosti s plynem a obohacení o nové slovíčko, které použil myslím slovenský prezident, blackout - tedy stav, kdy se země může ocitnout bez elektřiny. A děti si ve školách pro zahřátí vesele zpívají :D A pak následuje krásný, pětihodinový spánek! A pak radost z nového Reflexu :)

Jinak jsem nečekala, že mým "záhadným" inzerátem, obsahujícím tři slova, vzbudím takový zájem :D Jinak vývoj je takový, že od včerejška nikdo nenapsal pro jistotu už vůbec! Takže mažu :D

No a vzhledem k tomu, že je čtvrt na čtyři ráno, tak jdu spát a ani nečtu ty bláboly, co jsem teď napsala... Zkouškovému zdar!
autor: syas ·

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

syas 09.01.2009 20:29:33

Já toho bobka asi nějak nechápu :D Ale díky díky díky, budu tajně doufat, že to není ironie jo? :D

Freeya 09.01.2009 13:51:04

Věta ".. a ejhle, nestíhám bus!" se ti povedla :D Vlastně je to celý pěkně napsaný :D Na závěr asi jedno - bobku.. :D

syas 09.01.2009 12:58:58

Jsem chtěla dát prostor mužské vynalézavosti :P

Groove_ 09.01.2009 10:37:16

Tak jako sorry, ale ja bych na ten inzerat asi taky nijak nezareagoval :D To by byla fakt velka nahoda :D