11.Květen 2007
11.5. 2007 - Tak ještě sme teda měli hodinu fyziky.. No byla jako vždy nuda.. Říkal nám něco o radioaktivitě, záření alfa, beta.... No radši nic.. Pak byla volná hodina.. No sem se najedla.. Pak sme v ubufetě potkaly učitele co sme měli mít.. Sme se ho ptaly kde jsme, ptž sme byly spojení ještě s druhou skupinou..

No tak sme byly na P1.. Zase ty kompy.. Dneska sme tam byly šest hodin.. No jo jednou za čas se zadaří.. Akorát sem už neměla co dělat..:( No aspoň nás pustil dřív.. Ikdyž mi to bylo v celku jedno vlak v 14:15 už bych stejně nestihla, ptž sem měla věci na intru..

Když sem přišla na intr, tak sem měla ještě tolik času, že sem si šla umýt hlavu, ptž sem byla úpe zpocená z toho jak pařilo slunko.. Dobalila sem si věci a šla jsem dolů za klukama jeslti už jsou taky hotový a jestli už půjdem.. No tak už se dochystávali.. A pomalu sme vycházeli.. Ještě chtěli jít do obchodu.. Tak sme tam zašly bylo fakt vedro sme si každej koupili nanuka..

No a jak sme šly na zastávku tak se začal zvedat vítr... A pak z toho byla menší vychřice.. No jo ještě do toho pršelo.. Však proč ne.. No a jak sme tam přišli tak přestalo.. Jak na potvoru.. Ale tak s tím nic neuděláme.. Jak přijel vlak sme nastoupily a skoro vždy jak jedem do Veselý tak nikdo nemluví.. A bylo tomu i teď.. No jo pak z Veselý už se nám to mluvilo.. V našem vagonu nikdo nebyl.. Možná proto

Já sem vystoupila v Kyjově na zastávce a šla jsem pokecat k tetě.. Stejně bych čekala 45min na bus.. Tak co na autobusáku, když můžu k tetě.. Sme pokecali, povykládala jak bylo v Řecku.. A já už zase pomalu valila na bus.. Konečně.. Přiela sem dom v 17:35.. Prostě úpe pozdě.. V pátek..:( No jo.. Už nic neudělám..

Jak sem přišla dom, tak tu byla jen ségra... Tak sem se najedla a ještě šla za chorou kámoškou.. No sme moc nepovikládaly, měla u sebe kámošku.. Tak za ní šla.. No tak já sem zase pádila dom.. Ségra ze mě pčila jak se jmenuje moje Láska odkud je atd.. No jo zvědavec.. A pak chtěla vidět i fotku.. No tu sem pak musela ukázat všem.. No jo všichni jsou moc zvědaví.. ALe tak pochválili ho

No pak už sem si jen něco málo zahrála na kompu.. A to myslím, že Tactical ops.. Asi moc lidí nezná.. No nic pak sem seděla a šla na chat.. Aspoň pokecat s kámošema z netu.. Třeba se zase něco zase dozvím..
Vložil: t0007 ¤