13.Květen 2007
13.5. 2007 - Tak dneska sem vstávala asi tak v 11:00 mě nechaly dokonce i spát, jenže sem se probudila, když mi křuplo za krkem ne moc příjemnej pocit.. Jelikož dneska jela do školy, musela se chystat na Den matek tak mamka udělala oběd dřív takže sem místo snídaně dostala už oběd


Pak ségra teda odjela busem.. Mamka se ségrou a jejím klukem se tam chystali asi tak čtrvrt hodky předtím aby to stihly.. Oni odjeli a já sem si zavolala kámošku ať příjde, že jsem sama doma.. Sice přišla, ale asi za 20 min nám psala kámoška ať příjdeme na hřiště, že se bude hrát baseball, naše oblíbená hra.. No tak sme teda šly.. Nemyslela sem si, že bude až takový vedro tak sem si přeslíkla třiško.. No to sem neměla dělat, bylo mi úpe vedro..

No ještě sme zašly ke kámošce aby si vzala jiný triko měla totiž měla bílí.. A v tom rozhodně hrát nechtěla.. Jak sme tam přišly už sme si mysleli, že se tam bude hrát, a ono nic se čekala ještě na kámoše.. Tak sme na něj počkaly a mohly sme jít hrát.. Tak se to něják rozhodilo.. No tak náš tým prohrál o 5 bodů.. Něják to šlo kámoščinímu klukovi co to nikdy nehrál..

No nic nevadí.. Sme si aspoň zahrály a to mi stačilo.. Však to bylo jak sem přišla dom.. "S náma si nikam nechtěla jít, ale na hříště to jo, že?" Sem řekla, že se mi nechtělo jít na základku, i když sem tam už několikrát byla.. No neva.. Pak sem chtěla jít zanést kámošce tričko co mi nedávno půjčovala, ale jak sem tam přišla tak sem sice slyšela, že jsou doma (na dvoře), ale nikdo nešel otevřít, páč neslyšeli zvonek.. No neva..

Tak sem šla zase dom.. Sem si nachystala věci na intr.. Jej mě se tam tak nechce.. A k tomu se mi zdál úpe strašný sen v noci, tak sem to psala Lásce, a ujistil mě, že nikoho nemá, že má jen mě.. Sice mě to uklidnilo, ale nemohla sem na něj přestat myslet..

Pak sem si večer sedla ke kompu a chvíly sem tu byla.. No ono ani není pomalu co dělat..
Vložil: t0007 ¤