13.Květen 2007
12.5. 2007 - Tak večer sem šla ještě na disko.. Jak už sem jednou psala s mojí Láskou..  Už sem se ho nemohla dočkat.. :) A ktomu ještě přijel o něco později, ale za to se mi omluvil.. nestíhal, když byl u toho Hradce.. Ale tak já jsem byla ráda, že vůbec přijel:)

Jak sme tam přijeli.. Šly sme se podívat jestli už jsou tam někde kámoši, ale jelikož tam nebyly tak sme si zatim sedly do nějákého boxu.. No co mi sme mohly dělat.. mi dvě neviňátka.. Pak jak přišly kámoši.. Tak dva si ani nevšimly, že tam sedíme a ten ttřetí ano.. Potom ten jeden co nás viděl šel za náma nás pozdravit a pokecat.. Láska šel zatim někam.. Tak sem s tím kámošem zatim kecala sama..:) No jo tak je to jen kámoš..:)

Pak sem zase podle něj začala blbnout tak odešel.. Sem tam zůstla chvíly sama hned došel můj Miláček..:) Sme skoro celej Phoenix seděli v boxe, ale když už sme tam byly tak sem šly i tancovat, ale jemu se vůbec nechtělo.. Strašný s ním.. Ale on ví jak to myslím..:)

Tak sem tam tancovaly s kámošema.. Jeden kámoš byl úpe v p*deli.. No to neřeším.. Apsoň sme mu snad trochu zvedly náladu.. Teda doufám.. No jo.. Pak sme si šly zase sednout.. Kámoš mě pak vytáhl ať jdu tancovat.. No jo, ale moje Láska nešla.. No neva tak sem šla s ním.. Tak mi něco povykládal.. No pak sme šly sednout do boxu, ptž si chtěl o tom povykládat více.. Pak sem mu řekla ať se teda trochu prospí.. si sice chvíly lehl, ale jak sem odešla tak taky vypadl.. No jo tak už je to jedno.. Tak sem šla zase za svou Láskou..:)

Pak sme ještě šly tancovat s tím kámošem, ptž zase přišel ať jdu.. Za Láskou pak přišly jeho kámoši, tak tam s nima chvíly kecal.. Já sem pak za ním přišla a jeden jeho kámoš na mě: "Neboj já ti ho neberu." Tak jako sem mu řekla, že to mi je jasný, to byl jen jeho bývalí spolubydlící na intru..:) Pak sme jeli asi v 3:15 už dom.. Já sem ho nikam nechtěla pustit.. Ptž vím, že mi zase bude strašně moc smutno:'( A to mě strašně štve..
Vložil: t0007 ¤