16.Květen 2007
16.5. 2007 - Vstávala sem v 8:00 a pak sem se nachystala.. Stejně nebylo co dělat.. Ve škole sem měla na deset.. No tak sem si zatim sedla na ICčko a seděla na kompu.. No ono stejně nebylo co dělat..

Ve škole se toho taky moc nedělo.. Dneska mi napsal vzkaz jeden učitel.. Sem mu odepisovala, ale trochu později než bylo potřeba.. No odepsal mi hned jak přišel na naši hodinu.. No jo pak sem mu na to ještě odepsala, ale on už ne.. No jo tak mě to v celku nevadí.. On mi napíše jednou za čas a to taky ne vždy..

Pak sme měli dějepis.. sme nic nechtěli dělat, ale učitel nám řekl, že ostaní si to dopíšou.. Ona tam totiž nebyla půlka třídy.. No jo tak jako s tím nic neuděláme.. Pak sme měli hodinu češtiny.. No nechtěli sme nic psát, ale už sem museli.. včera sme si jen povídali.. Sme napsali asi tak 5 vět a to bylo všechno.. pak byla obědovka.. Jinak poslední dvě hodiny se toho moc nedělo.. Měli sme jen matiku a občanku.. No jo.. Pak už sme to zabalili a šly sme na intr.. Teda ten kdo měl.. Někteří si jeli pěkně domů.. Já bych taky jela.. Ale bohužel:( No jo tak s tím nic neudělám..
Vložil: t0007 ¤