15.Květen 2007
15.5. 2007 - Tak dneska sem vstala už jako obvykle v 7 hodin ráno.. Nachystala sem se do školy a šla jsem už do školy.. Měli sme angličtinu.. No jako vždy sem se nudila.. Pak sme další hodinu měli dogitálku.. No tam nic moc.. Další přestávku už sem jela nahoru ještě s dalšíma klukama ze třídy..

Museli sme tam jet kvůli tomu, že čtvrťáci měli obhajobu 4-3-2-1... No jo tak sem tam čekala, a až sem měla s tím čtvrťákem na řadu tak sme tam teda šli.. No tak on byl úpe vystresovaný.. No jo tak sme tam udělili co sme měli a šly sem.. já sem měla ještě čekat na jednu holku až skončí.. No tak jak skončila tak sme mohly jet s jedním učitelem, ale ona ještě musela jít zanést omluvenku..

Tak už nás nevzal, ptž musel už jet na hodinu.. No jo tak jako mě to ani nevadilo sme se aspoň prošly.. :) Pak sem to zakotvily v Pizzerii.. No jo sem měli hlad.. Pak sme šly teda v 1 do školy.. No jo ono nám taky skoro nic jinýho nezbylo.. Tak stejně sme byly na kompech.. Češtinu sme nic nedělaly.. A poslední hodinu taky ne..

Pak se šlo dom, na intr nebo prostě někam ze školy :D
Vložil: t0007 ¤