31.Srpen 2009,13:29

Existujespousta testů, dotazníků a podobných výzkumů, které dokazují, že jednaz hlavních věcí, které mají kluci na holkách rádi je, že je holkasebejistá a ví, co chce!!!!!!!!!!!!!

Takže jestli si dostatečně nevěříš, měl(a) by(s) sis uvědomit pár věcí z dalších odstavců

Uvědom si, že

§ Ty za to stojíš …

PřipadáTi, že je nějaká holka či kluk lepší než ty? Že Ty prostě nejsidokonal(y)(á)? BLBOST! Každá holka kluk má své kouzlo, kterým klukyholky oslňuje. I Ty jsi takoví(á). Máš spoustu předností, které ostatníholky (kluci) třeba ani nemají. Uvědom si, že i Ty jsi krásny(á),chytr('y)(á), inteligentní a hlavně sama sebou. A že i ty máš svouhrdost. Takže si prostě začni víc věřit, protože Ty za to stojíš!!!

§ Přestaň se soudit …

Jestlisi někdy říkáš, že jsi škared(´y)á, že se nikomu nemůžeš líbit, že se sTebou někdo nebaví třeba proto, že neumíš být vtipny(á) apod. hned stím přestaň. To je to nejhorší, co nám holkám i klukum škodí - ta našesebekritika. Místo toho, aby si na sebe "před zrcadlem" nadával(a),radši si řekni: "No teda páni, dneska mi to ale sekne".

§ Máš na víc …

NěkdoTi říká nebo naznačuje, že Ty na něco prostě nemáš, že to nezvládnešnebo si to dokonce říkáš sam(a). Tak to mám vlastní zkušenost.Dokázal(a) jsem spoustu věcí, o kterých jsem si myslel(a), že je nikdynemůžu zvládnout. Musíš mít jen silnou vůli a prostě jít do toho někdyaž po hlavě, protože Ty máš na víc, i když si ty nebo někdo jiný myslí,že ne. Každý chce v životě něčeho dosáhnout, a ještě nikomu se tonepodařilo bez toho, že by nemusel překonávat překážky. Vždycky nacestě k našemu cíli budou kameny, které je třeba odvalit. A to ať už sejedná o kluka (holky) Tvých snů, školu, sny, přání apod. Takže věř siTy to všechno totiž můžeš dokázat a překonat. J J J Každý může!

 
kategorie: Věř si !!!
vložil: theyaers
Permalink ¤


0 Komentáře: