Můj společenský život   20.Prosinec 2005


Tákže, můj společenský život se rovná jednomu velkýmu mejdanu.Ani pořádně nevim, kdy mě to chytlo, ale každopádně na základce jsem byla tiché a slušné děvče, což se přestupem na středníškolu, přesněji hotelovou školu v Poděbradech, změnilo. Nevim čim to asi tak mohlo bejt, že sem skoro od základu změnila svůj životní styl.Napadá mě jediný důvod, větší volnost.Celej tejden jsem byla na intru a domu jezdila jenom na víkendy a v tu dobu začala moje životní pouť. Poznala jsem taky něco jinýho než sezení doma a koukání na bednu, no možná to je tim, že na intru jsme měli TV jenom v něčem čemu se říkalo klubovna, ale klubovnu to pouze vzdáleně připomínalo. No to je fuk, prostě jsem byla líná tam chodit, to je šecko.
S nástupem na školu jsem si říkala, tyve tam budou určitě všichni slušní a všichni se budou učit, né že by mě to nějak dralo, nijak zvlášť jsem se na základce neučila, tak jsem si řikala, že to bude v klidu, ale následující roky mě z tohoto klidu mírně vyvedly. Moje přesvědčení o slušnosti a kultivovanosti místních studentů se jen utvrdilo po hromadné schůzce přijatých studentů. Ale opět sem se mýlila, postupem času jsem zjistila, že můj strach byl zbytečný, že sem spíš nezapadnu já, tak mi nezbývalo nic jiného, než jít se stádem. První dva roky jsem se oťukávala, každej čtvrtek jsme chodili jako hromadná tlupa cca 10 kusů do místního podniku BOWLING, který později zrušili. Ale hle, po druháku, jsem se svými 6 kamarádkami přešla na privát a teprve ted jsem se začala učit pořádnému užívání života. Kdybych měla specifikovat všechny ty propařené noci a rána, projevující se očima plných ospalků a otlačeninama od spaní ve škole, tak jsme tady hodně dlouho, protože toho bylo víc než dost, a část z toho je i necenzurovatelná. Každopádně musím říct, že tyhle čtyři roky, jsem si zatím užila nejvíc za celej svůj život!
Tak a dá se říct, že úspěšným odmaturováním, to vypadalo, že všechna tato zábava skončí, ale opak byl pravdou. Sice už nestuduju, ale makam, což má své výhody i nevýhody, ale paření a dělání ostudy neskončilo, alespoň prozatím...

! napsal/a: uendy 10:10 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář