20.Květen 2007,21:58

K sepsání dnešního článku mne svým způsobem donutila jedna "rádoby" kámoška. Sice trošku falešná a vypečená, nu co chtít, je to přeci jen mladá a ještě zasněná holka taková dobře nalakovaná "Škoda Favorit" - vysvětlení dále v článku... Dobrá tedy, začnu někde od půli cesty - a to doslova!

 - málo které auto má takové štěstí, "narodit" se jako př. moje oblíbená, pěkně vykrmená Audi A8 (nejméně pěkně udělaná A6). Je to model plný elegance, charismatu a zájmu - obzvláště namyšlených koček, arogantních kluků a vynalézavých zlodějů převážně ruské národnosti. Většina plechu o stejném složení končí v mnohem méně prozíravých vozech nechvalně známých značek. Dá se říct, že jako holky i auta dnes řadím dle vizáže, motoru a obutí. Taky každá z nich má jiné emise, a zanechává jiný dojem - některé i mnoho dnů po návštěvě u přátel - říkejme - "čerpací stanice". Cílem muže není nic míň, než mít vilu z mramoru, v ní nějaké krásné dekorace dle nejnovějších trendů, na zahradě hromadu vzácných bonsají, které hlídá nejlépe nějaký drsný lev. V garáži luxusní vůz na čtyřech a doma něco obdobného na 2 kolech - ach pardon, nohách.. Realita se však často liší. V podstatě se dá zařídit cokoli. Dům postaví stavební firma, - a když zlobí, prostě se vymění. Firem je dost. Zvíře se dá taky nějaké koupit. Tomu je jedno, jestli stálo mega nebo 2. Nebude nadávat a bude se chovat pořád stejně. I bonsaje se dají koupit. Auto? Samozřejmě! ..a když zlobí, tak se dá do servisu a oni ho tam už naučí, jak se chovat k PÁNOVI! ale co holka? Když zlobí, dát ji výrobci? Tchýně často sama o sobě funguje jako ukázkový parazit na dvoutaktním vznětovém motoru. Výměna možná je. Ale jak rozeznat mezi holkama "AUDI" od "MOSKVIČE" ?? Velmi těžko. Může mít luxusní emise, nádherný vzhled, z počátku i uspokojivou spotřebu, ale je potřeba mít na paměti, že servis takového miláčka může zruinovat i velice bohatého muže.

Na něco prostě recept není. Buď má někdo štěstí nebo ne. Někdo se umí narodit, někdo se neumí ani chovat. Kdo vydržel číst tenhle článek až do konce, bude mít asi smíšené pocity z toho, co vše jsem tady pánům řidičů objasnil.. Tak hodně štěstí. .. a pozor na bobře vypadající zmetky  - poměr je vesměs jasný 1:50 000

 
vložil: velky_tulak
Permalink ¤


0 Komentáře: