15.Březen 2006,14:07
Narážím na fakt, že v dnešní době je problém najít hezkou, hodnou a pohodovou holku pro život. Kdo mohl, tak už si to svoje vzal, a ta, co se z někým rozejde, má v seznamu desítky náhradníků "léčitelů bolavých zkušeností", kteří krouží jako supi a házejí vztahu klacky pod nohy k ukojení svého chtíče... Druhý fakt je, že jen zřídka se potká krása a pohodová povaha.. To jsou zase holky "I´m is beuty, and nána, co se za deště utopí, nebo mi minimálně sleze MakeUp".. a potom třetí skupina.. Holky slabší střed, co si myslí, že jsou to kvítí pro které slunce vyšlo a taky se tak chovají k okolí. Tady platí teorie plevelu. I plevel vykvete, pak roztahuje kořeny a dusí vše dobré, co je kolem.. Mohl bych jmenovat, sice jich moc zatím nevidím, ale jejich přítomnost jsem pochopil již 1den tady..

Poučení závěrem: Život je sice kompromis, ale když hledám holku, pak to není jako vybírat si auto. Žluté, nebo hnědé.. Kompromis je panelák, a má holka je můj domov.

P.S. Naštěstí je tu mnoho príma lidiček, kteří se chovají ke slušným lidem slušně. CHLAPI, dávejte si ale pozor, neškodná užovka sice není tak krásná jako korálovec, ale nebude vás to stát život...
 
vložil: velky_tulak
Permalink ¤


0 Komentáře: