24.Duben 2008

Toz dneska mi zacina salsa. No to jsem fakt zvedava, co tu bude a kdo tam vlastne vsecko bude. Mohla by tam byt nejaka mlada holka, nejlepe aupairka a jeste k tomu ceska. A nebo taky nejakej krasnej ir. A jako kdo rika, ze chlapi irove jsou hnusni, neni to pravda. Na skaredyho kluka narazite i v CR. Zato ty zensky......... to je havarka!!!! Oni jdou treba do obchodnaku a maji na sobe teplaky, jako ta moda tady, to je katastrofa. S obchodama nejsem vubec spokojena a vsecky irky maji prdele jak styrsky valachy, silenou pokozku.... ja nevim, ale me to prijde, jako kdyby permanentne mely na rukach husara. Fakt nekecam, kdyz je mi zima, tak se mi najezijo chlupy na ruce a mam husara, ze jo? Ale tady ty zensky to maji fakt porad. A pritom chodijou v tricku. Tak kdyz jim je zima, tak se snad obliknu,  ne? Ale oni to nemaji, ze by jim byla zima. Oni to maji proste furt, rano odpoledne, vecer, furt, 24hodin v kuse. A to fakt nekecam. A ta moda? No jako konec. TAdy se nosijou takovy sileny boty....... neco jako u nas snehule.... ale tady to ma fakt kazda, od holek ze skolky po 40lety zensky. A jeste to nosijou v silene kombinaci. Bezovy snehule, vysoky, a v tom zastrceny ruzovy teplaky. Treba!!!! Budu to muset nekdy vyfotit a hodit sem, ptz to jako fakt nejde vysvetlit. Taky ty boty maji nehorazne sesmajdany a minimalne o dve cisla vetsi. Asi aby tam narvaly ty teplaky, bo ja nevim. A videla sem tady zensky, no spis holky, pubertacky, jak mely ty snehule, holy nohy a suknu. Ale jako ja jsem se musela fakt rehtat, kdyz jsem to videla. Ptz ta jedna devcica ta mela nozicky jak hulecky, proste takovy tycky vychrtly a tedke ty velky snehule, ji v tom ty nohy musely normalne plavat....... fakt jako sileny!!! tu modu ja fakt nepochopim

Jinak decka furt v pohode. Mala mi sama od sebe dala pusu, je takova milejsi a kluk je furt zvedavej na ty karticky fotbalovy, ale jinak je taky v pohode. Dneska mu dojede navsteva, tak je budu vyzvedavat. Budou si tu hrat a ja budu s malou louskat 'my little pony' Dneska rano si proto dosla. Zaklepala, pockala az otevru dvere a zeptala se me, jestli ji uz dam ten casak. Byla jsem rozespala, vzbudila me, tak ji rikam ze jo, tak jsem to vyndala, dala ji to a mala byla nadsena:-)

Vcera jsem taky mluvila s ceskou aupairkou, co je tady od srpna. Je spokojena, ale dycky to muze byt lepsi, to je jasny. Jinak kamosky moji hostmummy shaneji aupairky. Taky nejlepe z ceska. Tak se me moje 'mamka' ptala, jestli nemam nejaky kamosky, ktery by sem chtely prijet jako aupair a zustat tu, treba ten rok. Tak jsem rekla ze jo. Hned jsem o dvouch vedela. Tak jsem se jich zeptala a slecinky nemuzou, pritom jenom diky nim, jsem tady, ale to je detail. Nemuzou - nemuzou. Fajn. A tak jsem se 'mamky' dneska ptala, jestli ty jeji kamosky uz nekoho sehnaly. Rikala ze ne, ze jim agentura nemuze nic sehnat. Ze uz mely jednu devcicu, ale ta byla asi typicka vaha, ptz furt nevedela, esi jo bo ne. Tak se na to vyprdly. No a ja jsem ji rekla, ze jestli ty kamosky chcou, tak ze se zeptam na nasem ceskym netu. Ze tu tech stranek je dost. No a tak cekam, az s nema bude mluvit a co povi. Tedke je na prochazce, je nejaka spatna dneska. Jako na me je v pohode, ale asi se neciti nejlip.... no nevim, uvidim, jestli z ni neco dostanu. Jako me se muze sverit dycky. Ja ji stejne vetsinu nerozumim a u me ma jistotu, ze su vrba. Ptz nez bych to pretlumocila jejimu manzelovi, tak by asi usnul, navic bych to rekla blbe a vyslo by z toho neco uplne jinaciho, takze lepsi fakt mlcet.

Ten starej uchyl se se mnou uz ani nebavi. Ne, ze by mi to vadilo. Aspon mam klid od jeho stupidnich reci a nemusim mu delat caj... Jinak ale moje 'mamka' dost trpi. Ona mu totiz nosi ten caj a jemu ta drzka jede vic nez me, tak se chce furt vybavovat. A jednou se chtela jit 'mamka' s deckama projit a on si s nou chtel velice vykladat. No asi pulhodiny tam stala a poslouchala, sem tam kyvla hlavou, tak jsem se na to divala a premyslela, jak ju zachranit. Nic me nenapadlo...... proste debil. Tak jsem ji to druhej den rikala, ze me ji bylo lito a ze jsem nevedala, co udelat, aby on sklapl a ona se na me tak podivala a povida: Schira, your phone is ringing. No debil na entou!!! Ze me to nenapadlo. Kdyz ona pracuje doma na telefonu a on to moc dobre vi, tak je toto to nejjednodussi. Fakt magor.  Za chvilku mu nesla caj. Povidam ji, kdyz tam bude dlouho, jestli ju mam jako zavolat, ze ma telefon. Ona :'Ano,prosim' TAk fajn, tak jsem tak zehlila, furt zehlim, ona furt nikde, uz jsem to mela skoro vyzehleny a rikam ups. Tommy se zakecal. NO baze, tak jsem tam jako sla, ze ma telefon a jak jsem otevrela ty dvere, tak ten telefon zacal fakt zvonit, tak jsem si rikala, ze jsem ani tak moc nekecala. A dneska taky. Zase tam byla dlouho a zase jsem pro nu sla, ze ma telefon a ten telefon fakt zacal zvonit. Ja nevim, jak ja to delam.....

vložil: vosaa.bzz ¤


Komentáře (3):
  • 25.04.2008 23:11:23, vosaa.bzz

    To si delas prdel!!! jsem tady mesic a neco a uz je to aji u nas? No to me poser, ja jsem se tesila, jak se tech botu zbavim az prijedu dom a ono nic!!!!!!!

  • 25.04.2008 19:19:37, Reuška

    Vosinko jestli myslíš ty válenky - jak uvádíš sněhule :-D tak ty mám taky :-D a nemusím být v Irsku :-P