27.Leden 2009



Hojec zdarec , posledni dobou jsem loudila v paměti a zjistila zajímavé věci , k  čemu se chci dostat skrarka a dobře měli jsme ve škole napsat uváhu na tema  jak jde čas !
Když jsem uvažovala jak jde čas tak sem si vzpoměla na vas roběny ,  určitě víte o čem mluvím , ja jsem vzpominalal na naše  začatky kdy jsem  vubec neznala Bečvanky i preste ze jsem na Bečvách žila ,ale potom přišly  akce typu Zavadilka ,taneční a mně  se otevřel obrovský kruh přátek v bečvanských řadách .
I když jsme si  s každým nesedla  a viděla  jsem na něm jeho  chyby a on na mně ty moje , ktere jsem  si do dneška nedokazala připustit ( blbka  blba ..) tak jste mi  hodně přirostly k srdičku .. a proto když jsme popisovala čast meho dozpívaní  zhruba od 14 do teto doby .. zmiňovala sem se  o vás snad stokrat ,  a  tet kdyz sem si to po sobě četla tak sem si uvedomila jak moc  by ste mi  chybely vsechny kdybych vas nemela ,,, kazda akce a chvile s váma je nekdy takova  ze malem chciju  smichy a nekdy  takova ze malem brecim , ale i tak  je v zivote tech  chvili co se svama smeju prevaha a  sem  za ne strasne rada To ze tet kazda dospiva do  veku 18let je samozrejme to ze kazda mame  jine zajmy  to je jasne nikdo neni stejny .. ale   tesi mne  ze si na sebe  cas porad udelame a  chodime na akce  co nejvic spolu myslim tim pocet.. Mám Vás  strašně  moc  rááda  se sezačnííííí ...  Příjemný podvečer povídám  přátelé
Vložil: yanula00 ¤


Komentáře (2):
  • 27.01.2009 15:11:03, Danelka

    Jo jani... taky sem ráda že vás šecky mám.. a tebe znám od mala.. ne sice uplně od mala ale od školky... a mám tě moc ráda kočko :)