• Fičák

05.Únor 2006

..já to říkal, Valentýn, Velikonoce, Vyvolení 2 a máme na krku další Vánoce.. to to letí. Ale to jsem dnes napsat nechtěl. Spíš mne překvapilo, jak se tu už vochomejtám nezvykle dlouho a dva měsíce jsem do deníku nic nenapsal. Pravda, hrál jsem si trochu se svým expterním profilem http://MOJE.libimseti.cz/yenda_net/ ale to je asi jedno..

Místní prostředí mne na přelomu roku FASCINOVALO. Došlo mi, že před deseti lety, kdy jsem vláčel první kufříkový mobil a zažíval prvotní nadšení při pokusném propojení modemem dvou vzdálených počítačů, kdy pomocí BBS s kamarádem na druhém konci Prahy jsem si vyměnily první "tady orel, čaues, jak mne slyšíš, přepínám".. a dnes, to vypadá, že skoro každý dřepí doma u poče a místo aby vytáhnul běžky, brusle či alespoň svou línou zadnici na mráz - tady "četuje":-) Třeba já..

Jo a taky ta příroda, kdy děvčata kolem dvaceti vystaví svou svůdnou fotku v plavkách a čekají, že minimálně Baroš dnes nemá nic jinýho na práci, než jim napsat:-) Dívky, které se představí:
jsem ne/normální slečna (podle sebereflexní pozice)
co se ráda baví (neuvede, že její největší zábava jsou telenovely)
co poslouchá dobrou muziku (neví, že pro některé je otřesný country nebo nesnesitelná dechovka právě to, co pro jiné prima SKA či hipHop:-) a čeká na svého svalnatého, voňavého, bohatého prince.. přičemž druhý konec se hemží stárnoucími ženatými obtloustlými existencemi.. případně prima skejťáky, zhulenkami, technaři, metrosexuály, posledními rokery - metaláky i depešáky, sportovci z fitek, intoši z čajoven..
prostě námi CHLAPY.

--------

jak je ten život mnohotvárný! ----
když kráčím ráno do továrny ---
na peníze - ty krásný ---
odpustky za neštěstí.. ---
jek je ten život rozevlátý ---
když při svačině o devátý ---
své vzpomínky za sny ---
vyměním a bílé pěsti ---
zčervenají ---
úlevou ---

tak tak nějak:-) yenda - onLine napsal/a: yenda_net 12:16 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář