O mně
Jméno: ...zrzka
Domov: Česká Lípa
O mně: takže stručně, jasně a rychle: nesnášim ty vaše žvásty a jediný o co mi jde je mít svůj SVATEJ KLID!
Koukni na profil
Kategorie
Poslední články
Archív
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  12.Srpen 2008  
 
 
LEV
ukradla jsem to Lolitce Lempický v blogu, ale prostě nedalo se neukrást, protože je to dokonalý... none? Lolit se určitě nebude zlobit.


Základní charakteristika: Lev je považován za králezvířat - je tedy stavěn nad ostatní či do středu. Stejně tak i člověk sdatem narození od 23. července do 22. srpna má tendence klást důraz navlastní Já, chovat se jako král. Král v tomto případě není ekvivalentnegativních vlastností, ale naopak, jako synonymum pro sebejistotu,sebevědomí, výraznou osobnost. Synonymum zdravého jáství v pozitivním atvůrčím smyslu. Obdobně můžeme vykládat přirovnání ke Slunci. Lva tedybudeme prezentovat jako ohnivé znamení.
Idealismus, sny, ambice,velkomyslnost - atributy podporované žhnoucí tvůrčí energií, které máji"děti Slunce" dostatek. Avšak pozor, každá mince má dvě strany, vše jerelativní. Propadne-li Lev vlastním nedostatkům, je-li panovačný apyšný - následky jsou katastrofální. Stejně jako může být energieSlunce tvůrčí, může se rázem proměnit ve spalující, ničící anekontrolovaný živel. Na své pouti vpřed smete vše, co stojí v cestě.
Stejně jako lev zahyne bez smečky, osobnost "dítěte Slunce" zahyne bezspolečnosti. Jsou blaženi, když se na ně upírají zraky ostatních,zatímco oni stojí ve středu či v čele. Pokud se Lev někdy stáhne doústraní, je to proto, aby nabral sílu a zazářil ještě oslnivěji. Doživota si nedají mluvit. Oni si jej plánují, oni jej řídí. Svýchnedostatků si často nejsou ani vědomi, považují je za své, přirozené.
Stejně jako by nebyla růže bez světla a tepla, "nerozkvete" bez něj aniLev. Miluje život pod širým nebem, Slunce je nezbytné. Zřejmě nejhoršístránkou Lví povahy je pohodlnost. Neznají pro sebe omezení a budou sitak dlouho užívat a vychutnávat, až je k činnosti vyburcuje buď nezbytí(třeba finanční), či jejich sny, cíle nebo příležitost.
Správná jepak představa Lva coby dravého podnikatele a iniciátora. Excelují vevšem, co vyžaduje entuziasmus, rozvoj a podporu. Často až nakažlivědobrá nálada a vyloženě vůdčí schopnosti z nich dělá vedoucípracovníky, majitele restaurací, agenty realitních společností,právníky. Prostě se uplatní všude tam, kde je třeba reagovat rychle,správně a účinně. Do čela kolektivu je často vymrští krizová situace,kdy si poradí právě jen oni a stávají se vůdci. Ne však na dlouho. Pouklidnění a zvládnutí problému ustoupí trochu do ústraní a vedenípředají někomu jinému. Ne z neschopnosti, ale z chytré vypočítavosti atrochu i pohodlnosti. Pokud se jim vývoj situace nezamlouvá, znovuzasáhnou a uvedou vše na pravou míru ("pravou míru" určují zase oni).
Spousta významných herců se narodila právě v tomto znamení zvěrokruhu.Mají cit pro efektní show a doslova strhnou obecenstvo na svou stranu.Nemám teď na mysli jen herce divadelní či filmové, ale i ty v běžnémživotě. Prostě si nasadí masku a sehrají malé "divadélko". Talentstrhávat ostatní na svou stranu je nesporný. V manželství však lvípohodlnost a nevázanost nepřispívá k harmonii. Možná nejvíce se hodí kBeranům, ale šťastný vztah najdou i v náruči jiného Lva, Panny neboRaka.

Vládce znamení: Slunce
Živel znamení: oheň
Soulad se znamením: Beran, Střelec
Barva: červená, oranžová, žlutá
Kov: zlato
Rostliny: kopretina, slunečnice, růže, oliva, pivoňka, hloh
Magické číslo: 19
Šťastná čísla: 1, 3, 6, 9, 36, 93, 111, 6661
Příznivé dny: středa, čtvrtek, neděle
Povaha: cholericko-flegmatická
Vložil ...zrzka @ 20:19  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu