Dnes vás chci pozvat na další pokračování maratónupřímých eSport přenosů na rádiu Teamplay. Týden uběhl jako voda a Českárepublika má před sebou ve W:ET předposlední zápas v základní skupiněClanbase NationsCupu XI. Soupeřem jí bude tým Francie, který okupujespodní část tabulky, ale v posledních dvou zápasech ukázal svoubojovnost a chuť se jěště předvést v dobrém světle. Začínáme tradičně v 20:45!

Před týdnem jsme byli svědky pro některé zcela jasného vítězství Českérepubliky se Slovinskem. V zápase jsme soupeře absolutně k ničemunepustili a zdá se, že naše reprezentanty tak důkladně opět prověří ažsouboje ve vyřazovacích bojích. Nicméně jsme již vprůběhu ClanbaseNationsCupu XI zažili nejedno velké překvapení, proto určitě nesmímenaše dva poslední zápasy v žádném případě podcenit. Jak jste mohlislyšet v pozápasovém rozhovoru, náš kapitán s respektem zmiňoval hlavnědruhý tým Švýcarska. Ten ale navzdory očekávání nedokázal porazit vposledním zápase Francii, a proto dnes večer jistě můžeme čekatzajímavou podívanou. Vyhrát je pro Českou republiku téměř povinnost amy budeme dnes večer společně sledovat, jak pokračuje naše rozjetá W:ETreprezentace ve své úspěšné jízdě základní skupinou. Těšit se můžete narozhovory a komentování přímo z dějiště tohoto zápasu.

Čeká nás další zápas W:ET reprezentace, nalaďte si náš přímý přenos začínající ve 20:45. Stačí mít nainstalovaný program Winamp a přes odkaz v této novince nebo v pravém panelu se ponořit do dechberoucí atmosféry Wolfenstein: Enemy Territory!

Znovu pro vás bude připravené nejen audio vysílání na rádiu, ale i video v podání ETTV. Co pro to musíte udělat? Je to velice jednoduché, stáhněte si náš ET_pack.rar. Ten rozbalíte kamkoliv na disk a připojíte se na náš Teamplay ETTV server s IP:213.195.198.111:27960.

W:ET instalace: http://teamplay.doupe.cz/data/ET_Pack.rar
W:ET
manuál: http://teamplay.doupe.cz/data/et/manual/

Clanbase NationsCup XI Groupstage

cz CZE vs cz FRA

Začátek přenosu: 20:45 21.2.2008
cz TeamPlay Radio: http://radio.teamplay.doupe.cz:8002/listen.pls
cz GamesTV: http://www.gamestv.org/event/4150-czech-republic-vs-france
Mapy
: radar, supply

cz CZE

cz Marian 'Flash' Bednařík
cz Jan 'desiRable' Bobčík
cz Jiří 'cpu' Kaplan
cz Radek 'Loo' Jarosch
cz Jan 'marv' Tkáč
cz Tomáš 'teente' Novotný

Více informací na http://teamplay.doupe.cz napsal/a: .smOuk 17:04 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář