Týden po velmi diskutované prohře se Slovinskem tu máme dnes poslednízápas naší Call of Duty 4 reprezentace v základní skupině ClanBasenationsCupu XI. Čeká nás silný soupeř Švédsko, jehož sestava je tvořenamimojiné vítězi Crossfire Devotii Challenge 4 týmem fnatic. Ti ovšemješte v žádném zápase dopusud nenastoupili a tak Švédsko zatím vzákladní skupině nepředvádí vůbec očekávané výkony. Bude právě dnesŠvédsko připraveno čelit České republice taky v nejsilnější sestavě?Pro diváky by to bylo určitě hodně atraktivní. Jak se povede našimreprezentantům napravit si pověst mužete společne s námi od 19:00poslouchat na rádiu Teamplay!

cz


Pravidelní čtenáři a posluchači jistě vědí, že v minulém zápase našichborců jsme doplatili zejména na improvizovanou sestavu. Tento problémbyl hojně vyčítán našemu kapitánovi Lukáši 'leitoN'Michálkovi, který si vzal všechny připomínky k srdci a okamžitě serozhodl sestavu tak říkajíc překopat. Základní pětice zůstala stejná,avšak složení náhradníků doznalo mnoha změn. Z týmu dostali vyhazovneaktivní hráči LICViDO a kecher a nahradila je čerstvá krev v podobě dvou hráčů inteRaction. Vyvolenými se stali Michal 'misak' Valůšek a Robert 'Jalu' Jalůvka.

Jaká bude sestava v tomto zápase zatím není 100% jisté. Předpokládá se,že už by měli naskočit hráči eSuby, kteří minule nemohli hrát kvůlipřípravě na CrossFire Devotii Challenge 4, kde nakonec obsadilivynikající třetí místo. Sestava by měla být doufejme v té nejsilnějšípodobě, je však možné, že naskočí i někdo z lavičky. Sestavu vámsamozřejmě ještě upřesníme před samotným začátkem zápasu.

Vám posluchačům tak nezbývá nic jiného než v 19:00 ladit vlny našehorádia, kde vás dnes bude ve své CoD 4 premiéře čekat můj kolega Ondřej 'smOke'Báča. K tomu, abyste si nás mohli naladit, stačí mít nainstalovanýprogram Winamp a otevřít v něm odkaz, který vám zde nabízíme. Nebojednoduše kliknout na odkaz v pravém panelu.

Clanbase NationsCup XI Groupstage

cz CZE vs cz SWE

Začátek přenosu: 19:00 4.03.2008
cz TeamPlay Radio: http://radio.teamplay.doupe.cz:8000/listen.plscz GamesTV: http://www.gamestv.org/event/4333-czech-republic-vs-sweden
Mapy: backlot, crossfire

cz CZE

cz Lubomír 'Luboshmir' Pešák
cz Petr 'plague' Brablec
cz Petr 'zafo' Skočovský
cz Nikolaj 'Mazarini' Lazarev
cz Lukáš 'luckeR' Blažek

cz SWE

Výsledek: cz CZE xx:xx cz SWE
Více na http://teamplay.doupe.cz fanděte s námi! napsal/a: .smOuk 16:28 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář