Semtex Suncastle!

31.Srpen 2007

Již tento pátek 31.8. v 16.00 otevře hrad Svojanov své bránymilovníkům elektronické taneční hudby. Na třech pódiích se během 22hodin vystřídá 35 tuzemských i zahraničních djs a liveactů.. Uslyšítevše od chill-outu, přes house, electro, techno, dnb až k teknu. Totovše však už nejspíš víte, proto vás nyní chceme informovat hlavně onovinkách týkajících se zázemí festivalu a dopravy.

Na kulturních akcích zaměřených na hudbu je (nebo by aspoň mělo být)prioritou ozvučení. Toho jsme si dobře vědomi a proto bude na festivaluuž potřetí v řadě instalován soundsystem, jež nemá v současné doběkonkurenci – L'acoustic. Pokud vám název této francouzské firmy nicneříká, snad vám napoví fakt, že se skvěle prezentoval na letošnímfestivalu Hradhouse a Summer of Love. Pro potěšení vašich očí bude najedné z hradeb ohraničujících Puschkin break stage přichystánavideoprojekce dlouhá 20 (!) metrů, na Mystic stage najdetevideoprojekci konvenční a na Futuristic main stage se těšte na vizálnípecku, kterou si necháváme jako překvapení.

K tomu, abyste vydrželi celou noc na nohách by vám mělo dopomoctněkolik občerstvovacích stanic a také hradní restaurace. V areálunajdete orientální čajovnu, kavárnu Bristot Espresso, stánek s steaky,stánek s uzenými klobásami, zmrzlináře, několik výčepů a barů.

Samozřejmostí je stanoviště první pomoci se dvěma lékaři.

V případě, že budete chtít v okolí hradu přenocovat, máte několikmožností. První z nich je možnost stanování na dvou místech, jedno vtěsné blízkosti hradu a druhé na louce vzdálené asi 200 m. Dalšímožností je ubytovaní v Penzionu Palla nebo hotelu Monika, které senacházejí v městečku pod hradem.

Parkování přímo u hradu bude z kapacitních důvodů umožěno pouzeakreditovaným hostům a vystupujícím. Ostatní návštevníci budou své automuset nechat na parkovištích ve městečku pod hradem.

Především z bezpečnostních důvodů je zakázáno vnášení vlastních nápojů, drog a zbraní.

Festivalové autobusy budou odjíždět z autobusového nádraží veSvitavách v tyto časy: 16:15, 17:45, 20:15, 21:30. Odjezdy autobusůjsou přizpůsobeny vlakovým spojům ze směru od Brna a České Třebové.Ranní autobusy zřizované pořadatelem festivalu pak odjíždí v 7:30, 9:00a 10:30. Kromě výše zmíněných pojedou také běžné linkové spoje.

Předprodeje na festival byly již ukončeny, vstupné na místě bude 280,- Kč.

Nyní víte vše podstatné, tak se na pátek pořádně vyspěte a naschle na hradě!

www.suncastle.cz

napsal/a: .smOuk 10:43 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář