Po úspěšném prvním kole čeká dnes večer domácí reprezentaci v CoD4další souboj ve vyřazovacích soubojích ClanBase NationsCupu XII. Povýhře 13:6 nad flag Polskem na mapě crash se střetne náš výběr s podstatně silnějším soupeřem. Jedná se o reprezentaci flag Švédska, která se dostala do druhého kola bez boje, díky kontumační výhře s flagPortugalskem. Naši tak určitě mohou těžit z vetší připravenosti, alepodcenění severského soupeře by však mohlo mít fatální následky. Už zvyjádření českého snipera flag paradoxe lze poznat větší respekt vůči dnešním protihráčům. Mapa strike by nám však měla vyhovovat o něco více něž flag Švédsku. Narozdíl od našich na ní śvédové v základní skupině podlehli flagFrancii jasně 6:13. Možná však, ale tuto mapu kvůli tomuto výpadku o tovíc natrénovali. Nenechte si proto ujít tento atraktivní souboj osemifinále ClanBase NationsCupu XII ve hře CoD4. Od 22:00 začne narádiu TeamPlay přímý přenos tohoto zápasu a vy můžete být díky tomu vcentru dění s našimi hráči. Tešíme se naslyšenou!



cz


cz ClanBase Nations Cup XII

cz Česká Republika vs cz Švédsko

Začátek přenosu: 21:00 16.3.2009
cz TeamPlay Radio: http://radio.teamplay.doupe.cz:8000/listen.plscz GamesTV: http://www.gamestv.org/event/10338-czech-republic-vs-sweden/

cz Česká Republika:

cz paradoxcz Mazarinicz skywalkercz HOLLIcz park89

flag paradox: "Zdravim,zapas s Polskem se mi nejak extra nedarilo, ale tech 15 fragu co michybelo dal zase nekdo jiny, takze je to vlastne jedno .. jde ovysledek a ne o skore v tabulce. Svedsko uz bude urcite jina kategorie,maji spoustu kvalitnich hracu. Proc nenastoupi hraci z fnatic? Protozefnatic, stejne tak jako napriklad dignitas, bojkotuji cb a vse s nispojene. Tedka k mape, strike jsme hrali proti Norsku a myslim ze vmape by problem byt nemel. Vysledek odhaduju 13-10 pro nas, jelikoz jeto kvalitni souper."

Názory ze scény:

flag Pospi: "Čau,minule jsem tipoval, že s Polákama to bude vyrovnaný match, ale nakonecto bylo právě naopak. Nyní si myslím, že naši budou mít co dělat protihráčům fnatic, kteří reprezentují Švédsko. Nicméně výsledek si opravdunedovolím odhadnout, protože stát se může cokoliv. Doufejme vpřipravenost a odhodlání našeho nároďáku. Good luck lads!"

flag kulhajs: "Zdravimpravda ze proti Polsku to slo hladce, ale bylo to na oblibene mapecrash, coz podle me k vysledku zapasu prispelo svym dilem. Dnes protiSvedsku to bude o poznani tezsi zapas. Hraci svedske reprezentace mohoupodle me hodne zazlobit! Klukum kazdopadne verim na vysledek 13:8."

flag eni: "Polácipředvedli svůj standard. Nadávky a špatnou hru... Švédové ale budoujiný oříšek. Rád bych naším hochům věřil, ale podle mého jsou švédové odost lepší celek. Tudíž 10-13" napsal/a: .smOuk 21:29 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář