10.Prosinec 2007,23:03
Zase začínám být poslední dobou zatrpklá. Jsem frustrovaná ze školy. Blíží se maturita a ve škole nás dusí písemkami a zkoušením. Učitelé jsou snad přesvěčeni, že nemáme nic jiného na práci, než věnovat se škole. A já nemám čas ani hrát!!!
Nejsem dobrý žák. Učím se jen to, co mě baví. Po ránu se tvářím zásadně nasupeně(vztávám v 5:30, sedím před katedrou), mívám arogantní a ironické poznámky k výkladu učitelů..a někdy mi z nudy tak přeskočí, že jsem nezvladatelně hyperaktivní, a ze všech si utahuju. Ač to kolikrát ani vtipné není.
Zrovna dnes byla škola nekonečná.. ráno jsem měla dilema, jestli do školy jít, ale dlužila jsem kamarádce sešit, to zvítězilo. Absence už mám varovně mnoho..
Aspoň, že víkendová kalba se povedla. Dlouho jsem se ta nepobavila. Spousta jídla, červené víno, tráva.. Dobře jsem pokecala s Niny a Petlachem, který chudák večer trochu nezvládal. Jednak s alkoholem, jednak s energií.. Ale je s ním parádní legrace. Je to jeden z nejvíc fajn lidiček v okolí..a z mých přátel.
Zas se hádám fotrem, je to fakt idiot. Mám ho ráda, ale je to idiot. Jak nemůže dospělý chlap pochopit, že potřebuju jíst. To, že nemá peníze, aby mi zaplatil svačinu není můj problém. Kde žijeme?
Jen jedna věc mi dokonale zvedla náladu, mám novou mikinu z Nosferatu. Bohatá tetička byla přesvědčena za pomocí mých přesvědčovacích metod!  A tenhle skvost je můj
A pak, že příbuzní nejsou k ničemu dobří :)
Vždyť já se nemůžu zlobit na nikoho, ani na tátu. Je pro mně pořád velkým přínosem. Jen by mohl být více komunikativní. Mě sere jen systém..(politika, školství, spotřebitelská daň, málo peněz, suroví lidé...).
And now I endet...
 
vložil: AngelOfDecay
Permalink ¤


0 Komentáře: