19.Září 2007, napsal AureliaVozari v 15:30
že bych byla zosobnění nenávisti? možný to je. v poslední době propadámčím dál nenávistnejm pocitům - ne nevyrovnanosti, necejtim senevyrovnan, spíš naopak - ale cítím to, že zloba a vztek, nenávist měnaplnuje čím dál tím víc. Proto mě taky začal chutnat alkohol - neboprotože? nevim, ale když usínám mám pocit, že vzduch je jako sirup a vevzduchu poletují částice zla a prostor jetím prosycen. No.. i když bychvěděla pravý důvody,ale ty si zatím nechám pro sebe. ale doba inkubacemé nenávisti je... 13 let?....

někdy jsem měla pocit, že musímvyjít ven na ulici a někoho zabít. tak jsem šla ven,alenic jsem nikomuneprovedla, to bych to tu nepsala. jen jsem se procházela a tajněplakala, že jsem hnusná a mam chut zabíjet.

kor mezi lidma jeto k nevydržení - na jednu stranu. Většinu lidí, co znám, nemam rádanebo oni nemaj rádi mě - no, většinou je to vzájemný - asi tak v 8případech z 10. a na tu druhou stranu, nikdy jindy nemam možnost sejakkoli mezi lidi dostat tak sem za to dost vděčná.ale i tak, že senedokážu normálně bavit jako ostatní. jdu na panáka, na dva, na pět.Pak je mi líp a mam kamarádskou náladu, v dalším stadiu o sobě nevím,pak to vyprchává a tak si dám zase další..... nebo piva..... a je minaprosto jedno, co se děje. Když chci něo na posilnení doma, obvyklejeto problém, ale v poslední době už ne.

nehledám u alkoholu spásu, jen dočasnej únik z nenávisti a......... nudy.
 
Komentáře (0):