24.Srpen 2007, napsal AureliaVozari v 17:47
kdysi jsem tu psala o jistém "konkurenčním boji". připomenu: dva chlápci, s jedním se nesnáším, s druhým chodím, dělaj stránky a party o jisté hudební skupině. Každej sám. Ten jak ho nesnášim se snaží škodit kde se dá, ví jak na to, prostě to "má zapotřebí". no a ted ten můj zařídil velkou party, která bude v září. Už je to avízováno od unora. No a ten druhej týpek dneska s velkou slávou ohlásil, že ten samej den jede do prahy hrát do nedalekého klubu bývalý člen té kapely, bude hrát jako dj, a docela náhodou si vybral ten samej den.. no jasně, to mu tak žeru.

Opravdu, jak tak přemýšlím, ač nejsem nejinteligentnější, kdo asi tak příjde na naší party, a kdo příde na party kde je bejvalej člen a mnoha lidem se splní sen a uviděj ho a prohoděj s nima pár slov?

docela mi to zkazilo den, kterej začal relativně hezky. NO, zkazil... asi před hodinou a půl se na mobil ozval jeden člověk, o kterym sem doufala, že ho už nikdy neuvidim. (naposled před 2 roky)A hle, věrný fanda tý skupiny, dala sem si 2 a 2 dohromady, je schopnej na toho exčlena přijet sem do prahy (má to asi 400 km) a pak přitáhnout do "našeho" klubu, kde potká hádejte koho?? no současný frontmen oné skupiny to asi nebude. teda dobrý, žiju si klidně 3 měsíce od matury, pohoda, až nuda,a najednou taková nasranost...

dvě hezký zprávy v jeden den. Která bude ta třetí? MOhla by to bejt třeba moje vlastní smrt...
 
Komentáře (0):