° WtIpY= U LéKaŘe °   30.Září 2007


Diagnóza zlepšení
"A co vaše paměť, zlepšuje se?" ptá se lékař pacienta. "Zlepšuje, zlepšuje - a kdo jste, že vás to tak zajímá?"

Pilulky
Ptá se vnuk svýho dědy: "Dědo neviděl jsi ty moje pilulky, bylo na nichnapsané LSD!" A děda na to: "Ser na pilulky, viděl jsi toho draka vkuchyni?"

Blondýnka alékař
Dává blondýnka na zeď mokré ručníky a muž se jí ptá: "Proč namáčíš tuzeď? "Doktor mi řekl, že mám obkládat to místo na kterém jsem sepraštila do hlavy.

Doktorova zpráva
"V koleně máte vodu, v moči písek, ve žluči kameny...." "Ještě mi řekněte, že mám v pytli cement a začnu stavět."

Milovník
Přijde pán k psychiatrovi: "Pane doktore, moje stará si myslí, že jeslepice." Psychiatr: "A proč jste jí nedal už dávno léčit?" Pán: "Kdyžjá mám vajíčka strašně rád."

Žlutá kachnička

Přijde sedmdesátiletý pán k psychiatrovi a říká: "Pane doktore, můj odva roky mladší bratr si ve vaně hraje se žlutou kachničkou." Doktor nato: "No, to není normální v jeho věku, ale nakonec tím nikomuneubližuje, tak mu tu radost dopřejte." Děda: "Ale pane doktore, takachnička je moje."

Rozhovor z lékařem
"Drahá paní, připravte se na nejhorší." "Vy opravdu myslíte, pane doktore, že se manžel ještě uzdraví?"

Stolice
Přijde pán k doktorovi a ptá se:mě ty vaše léky na tu stolici vůbecnezabraly. A pan doktor se ptá:v kolik hodin máte tu stolici? Pánodpovídá:"V šest hodin." Pan doktor se ptá:"Kdy vstáváte?" A pán na to: "V sedm!"

Na psychiatrii
Psychiatr se ptá alkoholika: "Co pijete?" "Ale pane doktore, já nejsem vybíravý. Nalejte klidně, co máte."

Přrkvapení u gynekologa

"Paní, čekáte dvojčata. Chcete znát jejich pohlaví?" povídá gynekolog."Ne, chci se nechat překvapit. Jen mi řekněte- je u obou stejné?" "Ne."

Novopečený otec
Do čekárny v porodnici vejde sestřička se dvěma novorozeňaty v náručí aptá se zmateného otce: "Nevadí Vám, že je jich víc?" "Ale kdepak,sestřičko!" řekne tatínek a svalí se k zemi. "Člověče, vzmužte se avstaňte," napomíná ho  sestřička. "Podržte je a já dojdu prodalší!"

Žába u doktora
Žába přijde s ponožkou na hlavě k doktorovi a doktor se ptá: "Co ti toproboha žabičko udělali?" Žába kvákne: "Drž hubu vole, to je přepadení."

Nové brýle
"Pane doktore budu potřebovat nové brýle!" "To určitě budete, my jsme stánek s hranolkami. napsal/a: BED.girl 18:46 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář