° WtIpY=dĚtI A šKoLa °   30.Září 2007


Důvod pětek
"Proč máš z dějepisu stále samé pětky?" zlobí se otec na syna. "Víštati, já za to nemůžu! Učitel se ptá na samé věci, které se staly ještěpřed mým narozením."


Bicí
Při hodině zpěvu vyvolá paní učitelka Michala, aby vyjmenoval bicí nástroje. Michal odpověděl: "Rákoska, vařečka, řemen."


Vážný důvod
Ptá se učitel Pepíčka Kalianků: "Proč jsi přišel pozdě do školy?""Protože jsem vyšel pozdě z domu." "A proč jsi nevyšel dřív?" "Protožeuž bylo pozdě na to, abych vyšel dřív!"


Žákovská a podpis
Pepíček přijde ze školy a říká: "Čau tati, umíš se podepsat i kdyžse nedíváš?" Tatínek na to: "No jasně, synu." Pepíček: "Je, tak to je fajn. Zavři oči a podepiš mi tu žákajdu. :-)


V očekávání
Tatínek čeká dcerku na školní chodbě. Jde kolem učitelka a ptá se: "Vyočekáváte dítě?" Tatínek: "Ne, já jsem takhle tlustý pořád."


Zajímavá otázka
Pepíček se ptá paní učitelky: "Paní učitelko, můžu být potrestán zaněco, co jsem neudělal?" No, samozřejmě že ne. Pepíčku, a co jsineudělal?" "Domácí úkol," odpoví Pepíček.


Nenapowídat!

Ve školní lavici, nad příklady z matematiky oznamuje Pepíčekspolužákovi: "Ten náš učitel je ale blbec." Učitel zaslechne ruch vetřídě, otočí se od tabule a řekne: "Ticho, nenapovídat! Každý na tomusí přijít sám."


O škole
"Dežo, pamatuješ, jak jsme spolu chodili do páté třídy?" "Ba, ba, to byly krásné čtyři roky!


Kuličky
Paní učitelka říká dětem: "Zítra si děti doneste do školy tolik kuliček,kolik jste řekli sprostých slov." Boženka si donese 3 kuličky a paníučitelka jí říká: "Boženko tys tak sprostě mluvila?" "Ano, paní učitelko,omlouvám se. Heřman si donesl 5 kuliček a paní učitelka mu říká: "Heřmanetys tak sprostě mluvil?" "Ano, paní učitelko. Omlouvám se." Pepíček dojede snákladákem plným kuliček a učitelka na něj: "Pepíčku tys tak sprostěmluvil?" Pepíček na to: "Uhni jedu pro další tři várky."


Hádanka
Říká Pepíček: "Paní učitelko, já vám dám hádanku. Má to velké oči,hodně nohou a chlupaté tělo." "Tak to nevím," vzdává to učitelka."Škoda, leze vám to po vlasech"


Bonboniéra
Holčička přiběhne do kuchyně a sní celou bonboniéru. Rozzlobená maminkase ptá holčičky:"To jsi ani nepomyslela na bratra?" "Ale pomyslela, proto jsemtaky tolik spěchala."


Kdo nemá úkol?

Pepíček se vrací ze školy. Už u dveří volá: "Dneska jsem při maticepaní učitelce odpověděl jen já!" "Ano, a na co se ptala?" "Kdo nemáúkol?"


Poznámka
Učitelka napsala poznámku Pepíčkovi: "Smrdí, umývat!" Otec odepsal: "Učit, nečuchat!"


Čtyři věty
Paní učitelka říká Pepovi: "Pepíčku, když mi zítra přineš na papírkunapsané jakékoli čtyři věty, nemusíš další den do školy." Pepík jde zamaminkou a chce po ní, aby mu řekla nějakou větu. "Větu? Nemám čas."Řekne maminka. "Tati,řekni mi nějakou větu," žadoní Pepíček. "O 5 metrů déle!" říká tatínek.Pepíček jde za sestrou. "Já jsem Batman,"  utrousí sestra. Oposlední větu si Pepíček řekne bratrovi: "Ten tlustý pavouk leze zedveří." Druhý den se paní učitelka ptá Pepíčka jaké věty vymyslel.Pepíček: "Nemám čas!" Paní učitelka: "Pepíčku, přiletí facka." "O pětmetrů déle." odvětí Pepíček. Paní učitelka: "Kdo si myslíš že jsi!"Pepíček: "Já jsem Batman." "Pepane," zlobí se paní učitelka "za dveřmistojí pan ředitel!" Pepík: "Ten tlustý pavouk leze ze dveří."


Tatínek a Pepíček
Tatínek si zavolá malého synka k sobě: "Slyšel jsem , že kouříš,Pepíčku." Pepíček se lekne a hned se brání: "To není možné, vždyťkouřím tak tiše." napsal/a: BED.girl 18:29 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář