Unique World

Bloguji o všem možném i nemožném.

 
VOLBY 2010


Ikonky
GamePark.cz
Google AdSense
Následovníci
vynulováno: 2010-05-22
Za kvalitní léky - vězení
27.Květen 2010
Státní zástupce podal žalobu na Dušana Dvořáka a jeho manželku za pěstování konopí. Na zahradě v Ospělově na Prostějovsku pěstuje více jak 800 rostlin konopí pro léčebné účely. Jeho rostliny odebírá řádně registrovaná společnost ke zpracování do léků.

Konopné léčivo je vhodné především pro roztroušenou sklerózu a utlumení bolesti pro lidi s rakovinou. Dušan Dvořák dostal vyznamenání od premiéra Jana Fischera na základě návrhu Vládního výboru pro zdravotně postižené občany.Je psychoterapeutema a majitelem konopné apatiky Královny koloběžky v ateliéru  ALF v Praze.

Jeho léky kupující desítky nemocných a s konopnými léky jsou spokojeni. Pan Dvořák o pěstování konopí řádně informoval prostějovské a brněnské krajské zastupitelství.

„Napsal jsem otevřený dopis prezidentu ČR Václavu Klausovi. Žádám v něm o milost pro svou manželku. Pro sebe ne, hodlám se hájit. Žádám ho také o podání podnětu Ústavnímu soudu České republiky s žádostí o zrušení ‚drogových‘ paragrafů trestního zákoníku, konkrétně § 283 – § 287 zákona č. 40/2009 Sb. jako hluboce protiústavních a nedemokratických ustanovení zákona,“ řekl Dvořák.

Léčbu pomocí konopných produktů uznává valná část občanů ČR. Pěstování konopí by podle nich nemělo být trestné v případě, že jde o rostliny určené k léčbě - výrobě léků.

Prodej tabákových výrobků, ze kterých jsou velké zisky ve státní kase našim orgánům nevadí, ale prodej konopí pro léčbu je tresné?
napsal BioLuke_Emor @ 16:21  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Návrat
 
Profil

BioLuke Emor
Můj profil
Kategorie
Nejnovější články
Google AdSense
Odkazy
  • Loupák.cz
  • Scorpions

  • Blog šablonu vytvořil Isnaini modifikoval BioLuke Emor